Rangers 0-2 Slavia Praga | EUROGOL Nicolae Stanciu! E de neoprit: a marcat superb din lovitură liberă! Rangers a terminat meciul în 9 oameni

Olteanu Ștefan / 18.03.2021, 23:36
Rangers 0-2 Slavia Praga | EUROGOL Nicolae Stanciu! E de neoprit: a marcat superb din lovitură liberă! Rangers a terminat meciul în 9 oameni

FINAL de meci pe Ibrox. Slavia Praga se impune la retur, scor 2-0, iar rezultatul în dublă manșă este 3-1 pentru formația cehă. Nicolae Stanciu este remarcatul dublei. Mijlocașul român al Slaviei a înscris superb în ambele dueluri și confirmă forma de excepție pe care o traversează. A ajuns la 7 goluri în ultimele 6 meciuri.

Slavia Praga s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League. Tragerea la sorți este programată vineri, de la ora 14:00.

Celelalte echipe care s-au calificat în sferturi sunt: Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Villareal și Ajax.

Din păcate pentru Ianis Hagi și Steven Gerrard, seara s-a terminat dezastruos pentru Rangers. Scoțienii au încheiat duelul cu Slavia Praga în 9 oameni, după ce Roofe și Balogun au fost eliminați. Ianis Hagi a văzut duelul de pe banca de rezerve, nefiind trimis în teren de Gerrard.


Min 74. GOL Nicolae Stanciu!!! Mijlocașul Slaviei Praga decide soarta calificării cu o execuție senzațională din lovitură liberă. Mingea este trimisă de la aproximativ 30 de metri direct în vinclul porții. Nici o șansă pentru portarul McGregor!

Stanciu a marcat superb în Scoția și a decis soarta calificării: Slavia Praga va merge în sferturile Europa League
Stanciu a marcat superb în Scoția și a decis soarta calificării: Slavia Praga va merge în sferturile Europa League

Min 73. Încă un ROȘU pentru Rangers! Dezastru pentru echipa lui Steven Gerrard. Balogun are un atac dur asupra lui Masopust și vede al doilea cartonaș galben. Rangers termină partida cu 2 oameni în minus.


Intrare criminală a unui jucător de la Rangers

Min 61. Cartonaș roșu pentru Rangers! Roofe este eliminat de arbitru după ce i-a aplicat o talpă în figură portarului de la Slavia Praga. Kemar Roofe fusese trimis în teren cu doar 5 minute înainte să vadă direct cartonașul roșu. Portarul cehilor a fost înlocuit în urma ciocnirii violente.

Fault criminal sub ochii lui Stanciu și Hagi
Fault criminal sub ochii lui Stanciu și Hagi
Rangers, în 10 oameni după faultul criminal comis de Roofe
Rangers, în 10 oameni după faultul criminal comis de Roofe

Min 15. GOL Slavia Praga! Boril centrează perfect din flancul stâng. Minge ajunge în careu la Olayinka, iar atacantul Slaviei trimite perfect cu capul și deschide scorul.


UPDATE, ora 22:00. A început meciul.


Rangers și Slavia Praga se întâlnesc în Scoția, în returul optimii de Europa League. În partida din tur, românii Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au acaparat toate privirile. Stanciu a reușit un super gol din afara careului, în timp ce Ianis a dat pasa decisivă la golul scoțienilor. În această seară, doar Nicolae Stanciu începe titular duelul.

Ianis Hagi, lăsat pe banca de rezerve la Rangers

Titular și decisiv la partida din tur, Ianis Hagi a fost lăsat doar pe banca de rezerve la returul Rangers – Slavia Praga. Mijlocașul scoțienilor a fost omul cu assist-ul la duelul din Cehia, cand i-a pasat perfect lui Helander în centrul careului. De asemenea, Gerrard l-a lăsat pe bancă și pe suedezul Helander.
De partea cealaltă, Nicolae Stanciu a fost trimis din nou în luptă de antrenorul Slaviei Praga. Stanciu este principalul pericol al cehilor, fiind într-o formă de excepție. El are nu mai puțin de 6 goluri marcate în ultimele 5 meciuri jucate.

Echipele de start:

Rangers: McGregor – Patterson, Balogun, Goldson, Barisic – Arfield, Davis, Kamara – Aribo, Morelos, Kent
Antrenor: Steven Gerrard
Rezerve: Bassey, Hagi, Helander, Itten, King, McLaughlin, Roofe, Simpson, Stewart, Wright, Zungu

Slavia Praga: Kolar – Kudela, Deli, Boril – Sima, Dorley, Hromada, Stanciu, Bah – Provod, Olayinka
Antrenor:Jindrich Trpisovsky
Rezerve: Holes, Kovar, Kuchta, Linr, Masopust, Tecl, Vagner, Visinsky

Am început foarte bine, poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol în prima repriză. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0 decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm”, spunea Nicolae Stanciu, la finalul jocului din Cehia.