Sepsi – FC Hermannstadt 2 – 1. Covăsnenii câștigă cu emoții și își consolidează locul de play-off

Dragos Stefanescu 25.02.2023, 16:29
Sepsi – FC Hermannstadt 2 – 1. Covăsnenii câștigă cu emoții și își consolidează locul de play-off

Sâmbătă, 25 februarie, Sepsi a primit vizita celor de la FC Hermannstadt în cadrul etapei 27 din Superliga. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 2-1 în ciuda faptului că au jucat în inferioritate numerică pe finalul reprizei scunde.


Min. 90+6: S-a terminat partida.

Min. 87: Gooolll Sepsi!!! Bălașa execută penalty-ul și îl învinge pe Letica cu un șut puternic la vinclu;

Min. 85: Arbitrul acordă penalty pentru Sepsi după ce Aganovic este faultat de Sota în careul sibienilor;

Min. 77: Gooolll Hermannstadt!!! Matko Babic execută puternic lovitura de pedeapsă și-l învinge pe Began;

Min. 75: Mark Tamaș primește cartonașul roșu pentru un henț în careu. ”Centralul” Horia Mladinovici acordă penalty pentru Hermannstadt după ce verifică faza cu ajutorul sistemului VAR;

Min. 46: A început repriza secundă;

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză;

Min. 32: Petrișor Petrescu excecută excelent o lovitură liberă dar Began are o intervenție providențială și respinge mingea în corner;

Min.27: Gooolll Sepsi!!! Ștefănescu centrează perfect în careul sibian iar Aganovic marchează cu un șut plasat;

Min. 1: A început partida;


Echipele de start:

Sepsi: Began – Bălașa, D. Ciobotariu, Tamas, Dumitrescu – Aganovic, C. Matei, F. Junior – Safranko, Tudorie, Ștefănescu

Rezerve: Niczuly, Ipsas, Dimitrov, Ninaj, I. Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. Kocsis

Antrenor: Cristiano Bergodi

Hermannstadt: Letica – Antoche, Bejan, C. Ene – P. Medina, Sota, Limaj, Butean – P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu

Rezerve: Muțiu, I. Stoica, Alhassan, P. Iancu, Biceanu, S. Balaure, Oroian, C. Bărbuț, M. Babic

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru: Horia Mladinovici (București) / A1: Bogdan Gheorghe (București) / A2: Romică Bîrdeș (Pitești) / Arbitru VAR: Sorin Costreie (Buftea) / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu (Brăila) / R1: Andrei Moroiță (Ploiești) / Observator: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe


Sepsi – FC Hermannstadt, covăsnenii vizează primul succes din acest an

Sâmbătă după-amiază, Sepsi primește vizita celor de la FC Hermannstadt în cadrul etapei 27 din Superliga. Este ocazia perfectă pentru covăsneni să obțină primul succes din acest an.

Sepsi a avut un parcurs oscilant în acest an însă se află pe locul 6 din Superliga, având 38 de puncte acumulate. Covăsnenii ar putea primi încă trei puncte în urma suspendării meciului cu FCU Craiova 1948. Echipa lui Bergodi are șansa să obțină primul succes din acest an chiar pe propriul teren. Cum cei de la FCU Craiova se află la doar 2 puncte în spatele lor, covăsnenii sunt obligați să câștige meciul cu Hermannstadt.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este în cădere liberă în clasament, unde ocupă locul 11, având 26 de puncte. În plus sibienii au primit și o depunctare de 9 puncte din cauza unor datorii mai vechi. Echipa lui Măldărășanu va încerca să scoată cel puțin un punct din deplasarea de la Sfântu Gheroghe.

Marius Măldărășanu are încredere în echipa sa. ”Avem nevoie de o victorie”

În cadrul unei conferințe de presă Marius Măldărășanu a prefațat duelul cu Sepsi. Tehnicianul are încredere în echipa sa și speră ca aceasta să obțină un rezultat bun la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a schimbat sistemul din această iarnă, ei își doresc ultimul loc de play-off, care încă se joacă, acest loc 6. Sepsi va da totul, este agresivă și în deplasare, dar mai ales acasă. Ne așteptăm la un presing sus, va trebui să fim puternici și fizic și mental. Fizic suntem puternici, dar îmi doresc ca și mental să fim la nivelul care ar trebui, pentru a pune probleme. Lucrăm la asta, dar oricât am vrea să îi motivăm și orice le-am spune, trebuie să revină un restart din sufletul lor, sunt aceiași care au avut un parcurs foarte bun în tur, cu încredere, au făcut jocuri foarte bune împotriva unor echipe importante.

Va trebui să jucăm, altfel Sepsi pune presiune și cu publicul și datorită calităților jucătorilor, dacă doar ne vom apăra, atunci va fi foarte greu. Trei puncte ar fi aur pentru noi, mai sunt trei etape și apoi urmează play-out-ul, cu cât mai multe puncte vom avea, cu atât mai bine. Totul se joacă pe teren, putem câștiga cum am făcut-o cu Farul, CFR, Craiova, o putem face și cu Sepsi. Avem nevoie de o victorie pentru a ne recăpăta încrederea pe care am avut-o la un moment dat”, a declarat Marius Măldărășanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe