UTA Arad – Petrolul Ploiești 2-0. Dubla reușită de David Miculescu aduce primele trei puncte la Arad

Ștefănescu Dragoș / 25.07.2022, 20:49
UTA Arad – Petrolul Ploiești 2-0. Dubla reușită de David Miculescu aduce primele trei puncte la Arad

Luni seară, UTA Arad primește vizita celor de la Petrolul Ploiești în etapa a doua din noul sezon al Superligii. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PlaySport.ro de la ora 21:30.


FINAL: UTA Arad – Petrolul Ploiești 2-0

Final de partidă! Dubla reușită de David Miculescu o ajută pe UTA Arad să obțină primele trei puncte în acest sezon. Formația antrenată de Ilie Poenaru urcă pe locul 7 în Superliga. De partea cealaltă, Petrolul Ploiești rămâne cu 0 puncte după primele două etape.


Min 69. GOOOOL UTA Arad! David Miculescu finalizează o acțiune individuală de excepție cu un șut de la marginea careului. Portarul Petrolului a fost prins pe contre-pied, iar mingea a intrat în plasă pe la rădăcina bării stângi.


Min 46. A început repriza secundă!


Pauză la Arad! Golul lui Miculescu, decisiv până în acest moment.


Min 11. GOOOL UTA Arad! Avram a degajat extrem de slab o minge, care a ajuns până la David Miculescu. Aflat la marginea careului, atacantul arădenilor a finalizat cu un șut la colțul scurt.


Min 1. A început partida!


UPDATE. Echipele de start:

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Erico, Hoxhallari – Cascini, Batha – Miculescu, Ubbink, Otele – Keșeru
Rezerve: Balauru, Isac, Stahl, Fl. Matei, Șteau, Ademi, Chindriș, Maxim, Dobrescu
Antrenor: Ilie Poenaru

Petrolul Ploiești: Avram – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Dumitriu, Jair, Țicu – Cioiu, Ivanovski, Grozav
Rezerve: Vâlceanu, A. Olaru, Velisar, Borța, Cebotaru, Bratu, Tucaliuc, Măzărache, Seto
Antrenor: Nicolae Constantin

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad)
Arbitru: Dima Iulian (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)


UTA Arad – Petrolul Ploiești, duelul orgoliilor rănite în prima rundă

Luni seară, de la ora 21:30, UTA Arad și Petrolul Ploiești trag cortina peste etapa a doua din noul sezon al Superligii. Partida de pe arena Francisc Neuman este extrem de importantă având în vedere că ambele echipe au suferit înfrângeri în etapa inaugurală.

UTA Arad a pierdut cu FC Argeș în prima etapă, scor 0-2. Elevii lui Ilie Poenaru își doresc foarte mult să șteargă impresia lăsată, iar o victorie pe teren propriu este șansa perfectă. Arădenii pornesc ca favoriți în fața celor de la Petrolul, formație nou promovată în Superliga.

De cealaltă parte,  în prima etapă Petrolul Ploiești a fost învinsă greu de FC Voluntari, scor 1-0. Ploieștenii au reușit câteva transferuri importante în această vară, Gicu Grozav şi Gabriel Tamaş fiind numele cele mai sonore venite pe Ilie Oană. În următoarea perioadă la Ploiești este așteptat și Constantin Budescu. Alte două mutări ale ploieștenilor au fost cele ale lui Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso. La Arad, Petrolul poate câștiga primele puncte din acest sezon, profitând de starea tensionată din tabăra adversarilor.

Nae Constantin vrea să plece neînvins de la Arad

În cadrul unei conferințe de presă, Nae Constantin a prefațat duelul cu UTA de luni seară. Tehnicianul ploieștean este conștient de valoarea gazdelor dar nu concepe să piardă partida. Obiectivul clar al echipei sale este obținerea cel puțin a unui rezultat de egalitate.

Este un meci cu o echipă importantă a campionatului, o echipă cu suporteri. Au și un stadion nou, frumos, este o emulație frumoasă la Arad. Eu zic că este un avantaj că jucăm cu stadionul plin, vom avea și noi fani la Arad. Ne plac astfel de stadioane cu atmosferă. Dar, până la urmă, este doar un joc, important ca miză, depinde doar de noi să realizăm ceea ce ne-am propus, un punct sau trei.

Nu sunt schimbări drastice în echipă, am văzut ce greșeli am făcut în prima etapă. Acestea au fost legate de concentrare, trebuie să arătăm maturitate în acele momente ale jocului ce-ți pot aduce relaxarea și mă refer la loviturile de margine sau cele din 6 metri. Mergem cu avionul, ne întoarcem cu avionul și jucăm și la o oră bună, 21,30, seara. Mă bucur, căci ne-am antrenat de dimineață, la ora 11 și era foarte cald, insuportabil”, a spus Nae Constantin.