UTA – Universitatea Cluj 2-1. Arădenii urcă pe locul 7, după a doua victorie a sezonului. U Cluj rămâne fără succes

Dragos Stefanescu 13.08.2022, 12:29
UTA – Universitatea Cluj 2-1. Arădenii urcă pe locul 7, după a doua victorie a sezonului. U Cluj rămâne fără succes

UTA a câștigat cu 2-1 partida cu U Cluj, care a contat pentru etapa a 5-a din Superliga. Pentru arădeni au înscris Virgiliu Postolachi, aflat la prima reușită în România, și Bautista Cascini. Pentru oaspeți a marcat Adrian Bălan.

Împinsă de la spate de un public entuziast, UTA a deschis rapid scorul cu U Cluj, aflată în căutarea primei victorii de la revenirea în Superliga. Totuși, gazdele au cedat teren surprinzător, iar „șepcile roșii” au revenit pe tabelă prin Adrian Bălan.

Golul victoriei a venit pe final, în urma șutului lui Bautista Cascini, care a profitat și de reacția slabă a lui Laurențiu Brănescu.

UTA își trece în cont al doilea succes și urcă pe locul 7 în clasament. De partea cealaltă, U Cluj rămâne fără succes de la revenirea în Superliga.


UTA – Universitatea Cluj 2-1

FINAL
Min82: GOOOL! UTA dă lovitura în cele din urmă și se îndreaptă spre a doua victorie a sezonului. Cascini a șutat din întoarcere, dar Brănescu are mare parte din vină 
Min54: Ocazie mare a oaspeților! Mingea se duce în bară la o reluare din fața porții, dar se indică offside.
Min46: Începe repriza a doua
Min46: Intră Ely Fernandes

PAUZĂ: UTA – U CLUJ 1-1

Min45+4: Golul este anulat prin decizie VAR. Rămâne 1-1
Min45+1: GOOOL! Benga împinge mingea în poartă. Gazdele revin în avantaj. Este doar al cincilea gol al fundașului
Min36: GOOOL!
U Cluj egalează prin Bălan, care profită de o serie de erori în careul gazdelor

Min13: Panică în careul celor de la U Cluj! Gazdele sunt aproape de golul 2
Min6: GOOOL! UTA deschide scorul prin Virgiliu Postolachi, care reia spectaculos. Este primul gol al moldoveanului în Superliga
INFO: UTA caută a doua victorie a sezonului, în timp ce U Cluj încă nu a câștigat de la revenirea în Superliga
Min1: A început partida


UTA Arad – U Cluj. ECHIPELE DE START

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Isac, Cascini, Matei – Jobello, Postolachi, Otele
REZERVE: Balauru, Maxim, Pătlăgică, Șteau, Negoescu, Stahl, Ubbink, Ademi, Keșeru
ABSENȚI: Dobrescu (suspendat), Erico (accidentat)
ANTRENOR: Ilie Poenaru

U CLUJ: Brănescu – Romeo, Filip, Ispas, Briceag – Purece, Pires, Haită – Chipciu, Bălan, Hlistei
REZERVE: Gorcea, Baravykas, Simion, Pîrvulescu, M. Moraru, Hofman, Boiciuc, Fernandes
ABSENȚI: Fl. Ilie (suspendat), Remacle (incert), Tescan (nerefăcut)
ANTRENOR: Erik Lincar

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)


UTA Arad – Universitatea Cluj, elevii lui Erik Lincar vor să obțină prima victorie din acest sezon

Sâmbătă seară, de la ora 19:00, UTA Arad și Universitatea Cluj se înfruntă în etapa a cincea din Superliga.

UTA Arad vine după un rezultat de eglitate obținut în etapa trecută pe terenul celor de la Sepsi. Arădenii vor să obțină al doilea succes din acest sezon în fața propriilor suporteri. Elevii lui Ilie Poenaru pot profita de lipsa de experiență a clujenilor în primul eșalon.

De cealaltă parte, Universitatea Cluj nu a reușit nicio victorie în Superliga și ocupă penultima poziție în clasament. Elevii lui Erik Lincar au obținut doar două puncte în patru partide disputate până acum în campionat. Clujenii vin după înfrângerea dureroasă suferită în etapa trecută în fața celor de la Petrolul. Cu orgoliul rănit, ”șepcile roșii” vor face totul pentru a obține prima victorie de la revenirea în primul eșalon.

Erik Lincar este încrezător înaintea meciului de la Arad. ”E important să credem în ideile noastre”

Înaintea duelului cu UTA Arad, Erik Lincar a făcut o radiografie a jocului echipei sale în primele patru etape din Superliga. În ciuda faptului că U Cluj a strâns doar două puncte, tehnicianul este mulțumit de jocul elevilor săi și crede că lucrurile vor intra pe un făgaș bun cât de curând.

Sper să avem o energie bună la Arad. Jucăm pe un stadion pe care suporterii vin în număr mare și cred că așa va fi și sămbătă. În cele patru jocuri pe care le-am avut, ne-am creat mai multe șanse decât adversarii, dar am strâns doar două puncte din 12 posibile.

Eu sunt mulțumit de prestația jucătorilor și cred că, dacă sunt la fel de determinați, vom reuși să aducem și prima victorie. Cu UTA nu va fi deloc ușor, nici ei nu au puncte, noi două, ei patru, fiecare echipă dorește să își apropie victoria. Totul depinde de noi, trebuie să fim agresivi, să avem o formă bună și să marcăm mai multe goluri.

E important să credem în ideile noastre, să fim curajoși și să încercăm să producem un fotbal bun. Mai repede sau mai târziu, aceste aspecte ne vor aduce punctele dorite. Presiune există în fiecare etapă. E important să ieșim din acest moment în care încă nu am reușit să câștigăm un joc.

Pentru orice echipă exisă doar o variantă în care toată lumea e mulțumită, să faci spectacol și să iei cele trei puncte. Apoi există variantele neagreate, de a juca prost și de a câștiga sau de a juca bine și a nu câștiga. Trebuie să găsim soluția pentru a merge pe prima variantă”, a declarat Erik Lincar.

Echipe probabile:

UTA Arad: 93. Fl. Iacob – 15. Vukcevici, 6. Chindriș, 4. Benga, 22. Hoxhallari – 19. Batha, 5. Cascini – 70. Șteau, 20. Ubbink, 7. Otele – 17. Postolachi

Rezerve: 33. Balauru, 8. Fl. Matei, 9. Ademi, 11. Jobello, 25. Abeid, 28. Keșeru, 29. Stahl, 31. Isac, 98 C. Maxim

Absenți: Dobrescu (suspendat), Erico (incert)

Antrenor: Ilie Poenaru

U Cluj: 12. Brănescu – 24. R. Romeo, 17. Pițian, 44. Ispas, 5. Briceag – 20. Purece, 52. R. Pires, 16. I. Filip – 27. Chipciu, 9. Ad. Bălan, 97. Hofman

Rezerve: 33. Gorcea, 7. Ely Fernandes, 10. Haită, 13. Hlistei, 19. M. Moraru, 22. P. Pîrvulescu, 23. Baravykas, 32. Boiciuc, 94. Bic

Absenți: Fl. Ilie (suspendat), Remacle (incert), Tescan (nerefăcut)

Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad)

Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)

Urmăriți Playsport.ro și pe