Remiză albă între UTA și Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi urcă pe loc de play-off

Marian Cărăvan 15.01.2021, 16:55
Remiză albă între UTA și Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi urcă pe loc de play-off

Final de meci la Arad. UTA și Viitorul încheie la egalitate, 0-0, în penultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1. În urma acestui rezultat, Viitorul ajunge pe loc de play-off. Echipa lui Gheorghe Hagi a făcut rocadă cu Chindia după această etapă. Viitorul e acum pe locul 6, cu 21 de puncte, la egalitate cu Chindia, care a o coborât pe poziția a șaptea. Mircea Rednic putea bifa al doilea succes consecutiv din 2021, după victoria cu 2-1 din restanța cu Hermannstadt.

În etapa viitorare, Viitorul joacă acasă cu FCSB, marți, 19 ianuarie, de la ora 20:00. UTA va juca în aceeași, dar de la ora 17:00, pe terenul celor de la FC Voluntari.


Min. 86. Schimbare la Viitorul: iese Haită, intră Mladen.


Min. 83. Viitorul rămâne în inferioritate numerică. Ghiță vede al doilea cartonaș galben și este eliminat de arbitrul Lucian Rusandu.


Min. 78. Schimbare la Viitorul: iese Romario Benzar, intră Dussaut.


Min. 74. Dublă schimbare la UTA: ies Roger și Rusu, intră Roșu și Miculescu.


Min. 67. Dublă schimbare la Viitorul: ies Fernandes și Boboc, intră Sabala și Haită.


Min. 61. Prima schimbare la UTA: iese Oroian, intră Antal.


UPDATE, ora 18:03. Se reia meciul de la Arad. Prima schimbare la Viitorul: iese Ganea, intră Mățan.


UPDATE, ora 17:47. Este pauză la Arad. Prima repriză se încheie cu o ocazie a oaspeților, același Andrei Ciobanu l-a întrebuințat serios pe Iacob. UTA – Viitorul 0-0, la pauză. La acest scor, Viitorul urcă pe loc de play-off. Rocadă între locurile 6-7. Echipa antrenată de Mircea Rednic e acum pe 6, cu 21 de puncte, la egalitate cu Chindia, care a căzut pe locul 7.


Min. 39. Primul cartonaș galben al meciului. Ghiță (Viitorul) este avertizat după ce l-a împins pe Roger. Ioan Hora a executat lovitura din afara careului, dar mingea a trecut departe de buturile dobrogenilor.


Min. 28. Șut Andrei Ciobanu de la aproximativ 25 m, mingea trece pe lângă poarta gazdelor.


UPDATE, ora 17:24. Primul șut pe spațiul porții le aparține arădenilor. Rusu a șutat din interiorul careului, mingea fiind reținută de Cojocaru. Min. 24, scorul rămâne 0-0.


UTA și Viitorul se întâlnesc vineri, de la ora 17:00, în penultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1. Meciul se dispută pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

Este a doua întâlnire dintre cele două formații. Prima dintre ele s-a consemnat pe 22 august 2020, în runda inaugurală a actualului sezon. S-a încheiat atunci Viitorul – UTA 1-1, pe stadionul din Ovidiu. UTA vine după patru înfrângeri consecutive. Ultimul succes al formației arădene datează din 22 noiembrie 2020, când nou-promovata a învins-o pe CFR cu 1-0, în Gruia.

Viitorul vine după victoria din restanța cu Hermannstadt, scor 2-1.

Echipele de start

UTA: Iacob, Rrumbullaku, Benga, Erico, Tomozei, Rusu, Modestas, Albu, Oroian, Roger, Hora. Rezerve: Balauru, Melinte, Ilie, Miculescu, Roșu, Antal. Antrenor: Laszlo Balint.

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Ghiță, De Noojier – Benzar, Artean, Ciobanu – Ely Fernandes, Luckassen, Ganea. Rezerve: Căbuț, Sabala, Mățan, Grameni, Babunski, Dussaut, Mladen, Pitu, Haită. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitrează Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe), asistat de Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare).

Înaintea acestui meci, UTA ocupă locul 11, cu 17 puncte. Viitorul este pe locul 7, la un punct de play-off. Formația patronată de Gheorghe Hagi ocupă locul 7, cu 20 de puncte.

Viitorul a disputat deja un meci în acest an, restanța cu Hermannstadt, din etapa a 12-a a Ligii 1. Echipa lui Mircea Rednic a învins cu 2-1 și țintește a doua victorie consecutivă din acest an.

Urmăriți Playsport.ro și pe