VIDEO. Ediție de neratat a emisiunii „PlayMaker”. Directorul CNI, Adrian Cefalan, invitat special! Stadioane noi pentru Farul și Dinamo? Afli pe PlaySport.ro

Olteanu Ștefan / 22.06.2021, 17:58

Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii „PlayMaker”, numai pe PlaySport.ro, începând cu ora 18:00. Invitatul special de astăzi este Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții. Se anunță a fi o ediție de neratat, în care șeful CNI va vorbi despre viitoarele mari proiecte din sportul românesc.

VIDEO. Ediție de neratat a emisiunii „PlayMaker”, de la 18:00. Directorul CNI, Adrian Cefalan, invitat special! Stadioane noi pentru Farul și Dinamo? Afli doar pe PlaySport.ro

Invitatul de astăzi al emisiunii „PlayMaker” este Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții. CNI este instituția care s-a ocupat de construcția stadioanelor pentru Euro 2020, proiect din care au făcut parte arenele „Steaua”, „Arcul de Triumf” și „Rapid”. Toate aceste stadioane au fost deja finalizate, iar în curând urmează să fie inaugurate și cu primele meciuri. De asemenea, Compania Națională de Investiții nu are de gând să se oprească aici. În viitorul apropiat ar putea apărea noi stadioane și pentru Farul Constanța sau Dinamo.
În ediția de astăzi a emisiunii „PlayMaker”, Adrian Cefalan va răspunde câtorva întrebări extrem de interesante:

  • Ce notă a primit România de la UEFA pentru stadioanele construite?
  • Când intră buldozerul în complexul sportiv Dinamo?
  • Când se va juca primul meci pe Giulești?
  • Este pregătit stadionul Arcul de Triumf?
  • Se va construi o nouă arenă la Constanța pentru Farul lui Hagi?
  • Care va fi următorul stadion construit în România?
  • Când se va pune prima cărămidă la Sala Polivalentă din București?

De asemenea, așteptăm întrebările cititorilor PlaySport.ro pentru directorul CNI!

Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii „PlayMaker”, moderată de Sorin Chiriac și invitatul permanent, reporterul special playsport.ro, Cătălin Mureșanu!
Emisiunea „PlayMaker” poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, începând cu orele 18:00.
LIVE VIDEO pe www.playsport.ro, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/playsport.ro; dar și pe Youtube: pe canalul PlaySport!

Adversar istoric pentru Steaua, la inaugurarea stadionului Ghencea! Cele două formații s-au mai întâlnit în urmă cu aproape 50 de ani.