VIDEO | Subiecte arzătoare, într-o nouă ediție a emisiunii „PlayMaker”, pe PlaySport.ro! Invitat special – fostul atacant Liviu Ganea

Mihai Cheles / 29.06.2021, 18:59

Suntem LIVE din studioul PlayMaker! O nouă ediție explozivă în care Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu îl au invitat pe Liviu Ganea, fostul atacant al campioanei CFR Cluj și al lui Dinamo!

LIVE VIDEO | O nouă ediție a emisiunii „PlayMaker”, ACUM, pe PlaySport.ro! Invitat special – fostul atacant Liviu Ganea

Dezvăluiri în premieră despre omul care a devenit administrator judiciar al echipei Dinamo București după intrarea în insolvență, dar și alte subiecte de interes vor fi dezbătute în ediția de azi.

Liviu Ganea și-a făcut junioratul la Carmen București, însă a cunoscut faima la Dinamo, acolo unde a debutat în Liga 1, la doar 17 ani. Nu și-a atins potențialul dorit de „câini”, dar a bifat prezențe, apoi, pentru CS Otopeni, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Brașov, CSMS Iași, Academica Clinceni și Carmen București.

De asemenea, brăileanul a avut meciuri și goluri pentru naționalele U17, U19 și U21 ale României. De asemenea, are și o partidă în tricoul echipei de seniori, într-o partidă amicală contra Ucrainei, în 2011, sub comanda lui Răzvan Lucescu.

VIDEO: