Liverpool, în stare de șoc! Fostă vedetă a ”cormoranilor”, atac de cord la doar 36 de ani!

Bordei Radu / 14.03.2021, 14:23
Liverpool, în stare de șoc! Fostă vedetă a ”cormoranilor”, atac de cord la doar 36 de ani!

Liverpool este în stare de șoc! O fostă vedetă a ”cormoranilor” a suferit atac de cord la doar 36 de ani! De parcă fanii campioanei Angliei nu traversează, oricum, o perioadă plină de supărări. Forma slabă a echipei le-a dat mari bătăi de cap. Iar acum s-au confruntat cu o veste șocantă: infarctul suferit de Mark Gonzales.

Din fericire, chiar dacă fostul fotbalist al lui Liverpool a suferit o sperietură mare, măcar este în afara oricărui pericol. Iar asta este cel mai important lucru în acest moment.

Liverpool este în stare de șoc! O fostă vedetă a ”cormoranilor” a suferit un atac de cord la doar 36 de ani!

Mark Gonzales a speriat-o rău și pe partenera lui de viață, Maura Rivera. Aceasta a suferit un șoc după infarctul soâului, dar și-a revenit repede. Femeia a fost cea care i-a anunțat pe fani, pe rețelele de socializare, de incidentul șocant.

Iubirea mea, sufletul meu pereche, ce m-ai speriat tu pe mine. A fost ceva înfricoșător, au fost zile pline de incertitudini. Scriu aceste rânduri și tu ești mai bine, încă ești cu noi. Trebuie să ne bucurăm de fiecare moment împreună, de familia noastră, de viață. Incredibil cum totul se poate schimba, într-o clipă, a postat Maura.

Soția fostului fotbalist s-a speriat rău

Soția fotbalistului nu a ezitat să îl încurajeze pe acesta, mai ales după încercarea grea prin care a trecut. Maura i-a transmis că nu concepe viața fără el.

Viața ne poate surprinde, ne poate înspăimânta, dar cu credință, curaj, speranță, putem trece de orice. Vreau să fii cu mine pentru totdeauna, Mark, a fost mesajul emoționant al partenerei sale

Fostul jucător al lui Liverpool se retrăsese în 2019, din activitate

Mark Gonzales n-a evoluat decât un sezon la Liverpool, în 2006. El fusese transferat cu un an în urmă, dar a trebuit să aștepte din cauza problemelor legate de viza de muncă. A fost împrumutat la Real Sociedad, apoi a venit să joace pentru echipa antrenată atunci de Rafa Benitez. Sud-americanul a demonstrat că are o tehnică bună și o viteză foarte mare. A și evoluat în 25 de meciuri și a marcat două goluri.

Liverpool l-a vândut, apoi, la Betis, pentru 6 milioane de euro, o sumă importantă la vremea respectivă. După aventura din Spania, a urmat un ciclu în Rusia, la TSKA Moscova, înainte de întoarcerea acasă. În Chile a mai evoluat până în 2019.

Cele mai mari satisfacții le-a cunoscut Mark în tricoul naționalei sale. Jucătorul a strâns 56 de selecții pentru Chile, cu care a participat la două Campionate Mondiale și a câștigat Copa America, în 2016.