Liviu Ciobotariu, fericit după rezultatul cu FC Botoșani. „Este un punct important, mă bucur că plecăm de aici neînvinși”

Bădulescu Silvian / 28.11.2021, 20:19
Liviu Ciobotariu, fericit după rezultatul cu FC Botoșani. „Este un punct important, mă bucur că plecăm de aici neînvinși”

FC Botoșani și FC Voluntari au încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima partidă a zilei de duminică. Golurile au fost marcate de Vadim Rață și Malcom Edjouma.

„Este un punct important pentru clasament”

Liviu Ciobotariu a declarat după meci că este mulțumit de prestația băieților săi, precum și de punctul obținut în deplasarea din Moldova.

Îmi felicit jucătorii. Este un punct important pentru moral, pentru clasament, mă bucur că plecăm de aici neînvinși. Am făcut un joc bun, important e să rămânem cu picioarele pe pământ”.

Acesta a făcut și o scurtă analiză a partidei.

Am declarat că o să avem un meci greu, știu spiritul de aici. Este un teren unde se câștigă foarte greu, Botoșani e o echipă solidă, puternică. Au calitate fantastică de la mijloc în sus. A fost un joc echilibrat, am făcut o primă repriză foarte bună și am marcat. Exceptând zece minute după ce am primit gol, când am fost dezorganizați, restul a fost ok”.

„Suntem în primele trei și ne bucură”

El a ținut să sublinieze importanța grupului în cadrul echipei, precum și fericirea pentru locul ocupat în clasament. FC Voluntari a urcat, momentan, pe locul al treilea în clasament.

Suntem în primele trei și ne bucură. Acest lucru se datorează celor care fac parte din acest grup, titulari și rezerve, staff, conducerea administrativă, conducerea tehnică. Este meritul tuturor, ne pregătim bine, avem un moral bun. Important este să menținem acest ritm. Nu mă așteptam să fim pe locul trei după 15, 16 etape”.

Atât Liviu Ciobotariu, cât și Gabriel Tamaș au subliniat importanța meciului de Cupă, care urmează să fie disputat miercuri la Buzău.

Nu subestimăm adversarul, chiar dacă sunt în Liga a 2-a. Trebuie să fim concentrați” a spus Liviu Ciobotariu.

Sperăm să mergem la Buzău și să câștigăm. Noi tratăm toate meciurile la fel, indiferent cine ne este adversar” a declarat și Gabriel Tamaș.

FC Buzău – FC Voluntari se joacă miercuri, de la ora 15.30. După partida din Cupa României, ilfovenii se deplasează la Craiova pentru partida cu FCU, ce va avea loc duminică, 5 decembrie, de la ora 16.00.

Până după partida CSU Craiova – FCSB, FC Voluntari urcă pe ultima treaptă a podiumului, cu 29 de puncte acumulate după 17 partide. Ei sunt surpriza plăcută a acestui campionat, după ce în sezonul anterior s-au bătut pentru evitarea retrogradării în play-out. Cu un golaveraj pozitiv (20-18), FC Voluntari este una dintre echipele solide ale campionatului și se clasează peste CSU Craiova, Rapid București sau FC Botoșani.