Liviu Ciobotariu, în al nouălea cer după ce a câștigat Supercupa României cu Sepsi: „E primul meu trofeu din cariera de antrenor”

Cosmin Olteanu 08.07.2023, 23:43
Liviu Ciobotariu, în al nouălea cer după ce a câștigat Supercupa României cu Sepsi: „E primul meu trofeu din cariera de antrenor”

Liviu Ciobotariu este în al nouălea cer după ce a câștigat Supercupa României cu Sepsi, învingând-o pe Farul cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 47.

Liviu Ciobotariu, în al nouălea cer după ce a câștigat Supercupa României cu Sepsi

Liviu Ciobotariu s-a declarat foarte fericit pentru trofeul obținut și pentru faptul că a început cu dreptul aventura de la Sepsi.

„Este o seară minunată pentru mine, e primul meu trofeu din cariera de antrenor. Vreau să le mulțumesc jucătorilor, pentru că s-au angrenat astăzi, au făcut un joc foarte bun. Ei sunt actorii principali, pentru că au fost receptivi la tot ceea ce am lucrat în cantonament.

Am făcut un joc bun. Am început ezitant, 15 minute, după care ne-am intrat în ritm. Am avut și sansă, pentru că Farul și-a creat două-trei situații de a marca. O seară minunată pentru mine, sunt bucuros.

Este primul joc al sezonului și l-am depășit cu bine. Important este să ne menținem linia și să încercăm să repetăm performanțele pe care le-au avut, în trecut, antrenorii și jucătorii.

Am fost inspirat că am început cu Ion Gheorhge, îl cunosc foarte bine. Suntem pe un drum bun, am început cu dreptul. Vreau să mulțumesc suporterilor care au fost la stadion, sunt convins că le-am făcut o bucurie”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu Farul, pentru Digi Sport.

Ion Gheorghe: „Cred că e primul gol pe care l-am marcat cu capul”

„Am făcut ce am pregătit la antrenament și ne bucurăm că am păstrat și Cupa și Supercupa la Sfântu Gheorghe. Ușor-ușor începem, acesta e idealul clubului, vom vedea pe parcurs unde vom ajunge.

Cred că e primul gol pe care l-am marcat cu capul. Am lucrat la antrenamente centrări și mă bucur că am fost la locul potrivit. E clar că nu suntem la 100% din ce poate echipa, dar pe parcurs ajungem și acolo.

Pentru mine, e mai ușor cu Ciobotariu, pentru că l-am mai avut antrenor. Știe să facă atmosferă și vedeți și voi că încă vin trofee aici”, a spus și Ion Gheorghe.

Urmăriți Playsport.ro și pe