Liviu Ciobotariu își recunoaște greșeala pentru golul primit de Sepsi: ”Cel mai vinovat sunt eu”

Cristian Stan 10.08.2023, 22:43

Sepsi Sf.Gheorghe și Aktobe au remizat, scor 1-1, în prima manșă din ”dubla” din turul 3 preliminar Conference League.

Formația din România pleacă cu șansa a doua la calificare la acest rezultat, însă antrenorul Liviu Ciobotariu este foarte mulțumit de evoluția elevilor săi.

Liviu Ciobotariu a greșit tactica

Sepsi a fost la un pas de a pierde primul meci din acest sezon. Formația covăsneană a scos in-extremis un egal, grație reușitei semnate de Roland Varga în penultimul minut regulamentar. La flash-interviul de la sfârșitul duelului de la Sf.Gheorghe, Liviu Ciobotariu a declarat că Aktobe este un adversar foarte putrenic.

”O primă repriză modestă de partea noastră, am constuit lent, nu am avut susținere în ceea ce înseamnă suport ofensiv. A doua repriză mult mai bună de partea noastră, am primit gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc, dar mi-am felicitat jucătorii pentru modul în care au crezut în rezultat, pentru modul cum au abordat a doua repriză, am făcut o repriză bună.

Un rezultat care ne dă speranțe pentru partida de la Aktobe. Am întânit un adversar puterenic, bine organizat, o echipă solidă. Știam că joacă foarte bine contraatacul. Eu le-am cerut jucătorilor să fim prudenți. Ei au marcat două goluri pe contraatac la Torpedo. Strategia mea a fost ca în prima repriză să fim prudenți, iar în a doua repriză să riscăm și să marcăm gol.” a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

Legat de faza golului primit de Sepsi, tehnicinul a considerat că el este principalul vinovat.

”Toată apărarea este vinovată pentru golul încasat, iar cel mai vinovat sunt eu. Eu fac strategia, tactica, eu am decis să ne apărăm în zonă. Se mai întâmplă, nu era momentul în această seară. Urmează meciul retur, trebuie să facem un joc bun, le-am jucătorilor că visul nostru va continua, dar pentru asta va trebui să fim mult mai atenți, pentru că întâlnim o echipă solidă.” a concluzionat Liviu Ciobotariu.

Urmăriți Playsport.ro și pe