Loc de muncă în casa lui Cristiano Ronaldo din Portugalia. De ce are nevoie starul portughez

George Drafta 19.01.2023, 12:26
Loc de muncă în casa lui Cristiano Ronaldo din Portugalia. De ce are nevoie starul portughez

Nici nu a ajuns bine în Arabia Saudită, că pentru Cristiano Ronaldo au început „problemele”.

În aşteptarea debutului la noua sa echipă, portughezul încearcă să rezolve şi un aspect ce ţine de confortul locuinţei sale din Portugalia. Pentru momentele în care va lua o pauză de la meciurile pe care le va disputa pentru Al Nassr şi se va întoarce acasă, portughezul are nevoie de un…bucătar.

Deocamdată el şi partenera sa de viaţă, Georgina Rodriguez, nu au găsit pe cineva care să le să le satisfacă toate fanteziile culinare în vila estimată la 18 milioane de euro. Motivul pentru care deocamdată niciun chef nu a fost ales este reprezentat cu siguranţă de cerinţele pe care cuplul le are în privinţa persoanei potrivite pentru o astfel de activitate.

Cei de la Daily Mail au preluat informaţia apărută în presa din Portugalia. Şi au dezvăluit că Ronaldo este dispus să achite un venit lunar de 5150 de euro celui capabil să se ridice la nivelul aşteptărilor. Mâncarea portugheză şi sushi sunt printre perferinţele atacantului. Mama sa a fost cea care l-a dat de gol în privinţa regimului alimentar pe care îl urmează.

Aceasta este vila pentru care Ronaldo caută de urgenţă un bucătar
Aceasta este vila pentru care Ronaldo caută de urgenţă un bucătar

Investiţie majoră

Ronaldo a achitat salariul său pe aproximativ jumătate de an atunci când a achizţionat proprietatea. Pentru care acum caută asiduu un bucătar. Noua sa locuinţă nu este însă complet gata. Pentru că ea a necesitat anumite lucrări de reparaţii în această perioadă. Conform jurnaliştilor portughezi vila este cea mai scumpă vândută în Portugalia. Şi este una dintre cele şase proprietăţi pe care le deţine starul lusitan. Celelalte se află în Marbella, Manchester, Madeira, Madrid şi Torino.

Foarte aproape de debut

Cristiano Ronaldo este pregătit să joace primul meci oficial după o pauză mai mare de o lună. Portughezul a fost ultima oară pe teren pentru naţionala ţării sale la Cupa Mondială din Qatar. Atunci când reprezentativa lusitană a pierdut în sferturile de finală în faţa Marocului. După suspendarea primită din partea Federaţiei Engleze, Ronaldo va debuta pentru saudiţi cel mai probabil pe 22 ianuarie, în meciul de campionat cu Al Ittifaq.

Ronaldo a semnat cu Al Nassr în această iarnă după despărţirea de Manchester United
Ronaldo a semnat cu Al Nassr în această iarnă după despărţirea de Manchester United

„Până la urmă, cred că nu setea de bani, cât setea de performanțe l-a făcut să semneze acolo. Setea de performanță însemnând că va fi jucătorul cel mai bine plătit din lume. Ăsta e un record, o performanță. El ia mulți bani și din contractele de publicitate. Dar acum Ronaldo câștigă 500 de milioane de euro în doi ani la arabi”, a fost declaraţia lui Ioan Becali pentru digisport.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe