Locul secret pe unde au fugit jucătorii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2. S-au ascuns de furia fanilor

Octavian Vasilescu 30.05.2022, 09:46
Locul secret pe unde au fugit jucătorii lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2. S-au ascuns de furia fanilor

Dinamo nu a reușit să întoarcă soarta barajului cu Universitatea Cluj în returul din „Groapă”, astfel că a retrogradat în Liga 2. Jucătorii s-au ascuns de furia suporterilor la finalul jocului.

Peste 13.000 de suporteri au fost prezenți pe Stadionul Dinamo, la ultimul meci oficial disputat pe această arenă. În mod normal, stadionul va fi demolat și Compania Națională de Investiții va ridica un complex modern. La fel cum s-a întâmplat în Ghencea sau în Giulești.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria sa de 74 de ani. VEZI AICI Cela mai tari imagini din barajul Dinamo – Universitatea Cluj.

Jucătorii lui Dinamo s-au ascuns după retrogradarea în Liga 2

Jucătorii lui Dinamo au evitat să dea ochii cu fanii echipei după retrogradarea în Liga 2. GSP.ro scrie că fotbaliștii lui Dusan Uhrin au așteptat peste o oră în vestiar până să înceapă să părăsească stadionul. Fiecare jucător a ieșit pe unde a putut. Cătălin Carp, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez și Igor Jovanovic au fost preluați de apropiați din Calea Floreasca.

Atacantul Mirko Ivanovski a ieșit prin spatele stadionului, prin zona vestiarelor.

VIDEO Giani Kiriță, discurs dur la PlaySport Live

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.

Ce a spus Dusan Uhrin Jr după ce Dinamo a retrogradat

După meci, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr, și-a găsit cu greu cuvintele în fața reporterilor.

E o situație incredibilă. Sunt foarte trist pentru tot ce s-a întâmplat. În trecut am reparat Dinamo, dar acum n-am reușit. Conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească la viitorul echipei. Dacă schimbi 50 de jucători și patru antrenori, e aproape imposibil să ai un viitor.

Pentru mine este foarte dificil. Am dat ce am avut mai bun, am încercat, iar acum îmi pare foarte rău pentru toți suporterii lui Dinamo.

Dacă vorbesc despre aceste două jocuri de baraj, pot spune că înfrângerea de la Cluj a fost decisivă. Puteam să revenim aici, dar e prea puțin dacă marchezi doar un gol în două meciuri.

Sunt foarte supărat, mi-e greu să vorbesc, nu știu ce puteam să fac mai mult. Nu știu ce va urma. Nu regret că am venit aici, am vrut să ajut Dinamo.

Nu am știut toată situația din club, dar am vrut să ajut Dinamo. Mi-e greu să spun ce vină am eu pentru această retrogradare. Este și vina mea, normal. Atmosfera din vestiar era foarte proastă.

Nu știu ce să vă spun despre viitorul lui Dinamo, asta nu este o întrebare potrivită pentru mine. Nu pot să vorbesc despre lucrurile din interior, dar în 25 de ani de antrenorat n-am mai întâlnit o situație atât de gravă. Nu am un contract pentru sezonul viitor, nimeni nu mi-a propus să rămân în Liga 2″, a declarat Dusan Uhrin Jr, după ce Dinamo a ajuns în Liga 2.