Locul secret unde s-a refugiat Adrian Mutu înainte de a începe treaba la FC U. Craiova. A postat pozele pe Facebook

Olteanu Ștefan / 06.06.2021, 18:14

Locul secret unde s-a refugiat Adrian Mutu înainte de a începe treaba la FC U. Craiova. Fostul selecționer al României U21 a semnat recent un contract cu echipa lui Adrian Mititelu Jr. și în curând va intra în cantonament alături de olteni. Noua funcție, cea de antrenor principal la o echipă de club, îi va răpi mai mult timp lui Adrian Mutu. În acest context, el a dat o fugă la munte pentru a se relaxa înainte să înceapă treaba la FC U. Craiova.

Locul secret unde s-a refugiat Adrian Mutu înainte de a începe treaba la FC U. Craiova. A postat pozele pe Facebook

Locul secret unde s-a refugiat Adrian Mutu înainte de a începe treaba la FC U. Craiova. Fostul selecționer a dat o fugă la munte pentru a se relaxa înainte să intre în cantonament cu echipa lui Mititelu Jr. Adrian Mutu a semnat o înțelegere valabilă pe 2 ani cu FC U. Craiova, iar job-ul de antrenor full time îî va „mânca” mai mult timp.
În acest context, un sejur de câteva zile în stațiunea Bran a fost alegerea perfectă pentru Adrian Mutu. Noul antrenor al FC U. Craiova a fost și într-o drumeție pe munte, iar toate momentele importante au fost imortalizate și postate pe pagina de Facebook personală.

Mai multe imagini în galeria foto a articolului.

Adrian Mutu a plecat în drumeție la munte
Adrian Mutu a plecat în drumeție la munte

Înainte să bată palma cu Mititelu Jr, Adrian Mutu a mai avut o super ofertă pe masă: „CFR Cluj nu m-a vrut, dar ei da!”

„Briliantul” a arătat că are calități de antrenor de top. De aceea, fostul mare internațional nu a dus lipsă de oferte, după ce s-a aflat că nu își mai dorește să continue la lotul de tineret. Se știe că Mutu are o relație foarte bună cu patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga. Acesta l-a mai vrut pe Briliant în Gruia și când a plecat Dan Petrescu. De aceea s-a zvonit că Mutu va fi viitorul antrenor al campioanei. Antrenorul dezminte însă această informație. Cu toate acestea, Mutu tot putea ajunge la Cluj.

Nu este adevărat că am fost dorit de CFR Cluj. Dar am avut ofertă de la Universitatea Cluj. Au avut o ofertă interesantă, dar nu s-a pus problema să merg acolo. Craiova m-a tentat mult prea tare”, a declarat Adrian Mutu, la prezentarea oficială.

Adrian Mutu și-a găsit golgheter. A marcat 20 de goluri în acest sezon, fiind un jucător exponențial pentru echipa sa.