Loviți de criză, șefii lui Arsenal aduc fotbaliști gratis! Lista celor 5 super fotbaliști pe care îi țintesc ”tunarii”

Bordei Radu 11.04.2021, 21:17
Loviți de criză, șefii lui Arsenal aduc fotbaliști gratis! Lista celor 5 super fotbaliști pe care îi țintesc ”tunarii”

Loviți de criză, șefii lui Arsenal aduc fotbaliști gratis! Tunarii sunt un club care se bazează mult pe prezența în Liga Campionilor, dar acest lucru n-a mai fost posibil în ultimele sezoane. Nici în acest sezon lucrurile nu stau mai bine, echipa este de abia pe locul 11. Singura speranță de a prinde cupele europene, este câștigarea Europa League.

Acolo, însă, lucrurile sunt pe muchie. Arsenal n-a câștigat, pe teren propriu, cu Slavia și Nicușor Stanciu iar returul de la Praga este unul foarte dificil. Așa că șefii clubului fac deja planuri pentru sezonul viitor. Și, mai ales dacă se va rata prezența în Europa, managerul Arteta nu va beneficia de fonduri mari.

Loviți de criză, șefii lui Arsenal aduc fotbaliști gratis! Lista celor 5 super fotbaliști pe care îi țintesc ”tunarii”

Mikel Arteta știe că nu se va baza pe un buget foarte mare îna ceastă vară, deși are nevoie de întăriri pe mai multe poziții. Spaniolul vrea ca tunarii să se bată d ela egal al egal cu forțele din Premier League, dar pentru asta îi mai trebuie fotbaliști de valoare.

Din fericire există o serie de staruri care rămân libere de contract în această vară, iar Arsenal poate reprezenta o opțiune. Primul pe listă ar fi Julian Draxler. Mijlocașul lui PSG nu va mai continua la Paris, iar cei de la Arsenal sunt admiratori ai lui. Cum Arteta nu știe dacă Odegaard va mai fi împrumutat de la Real și sezonul viitor, neamțul rperezintă varianta ideală. Este un playmaker valoros, cu experiență. Iar jucătorul ar putea fi tentat de o aventură în Premier League

Julian Draxler este principala țintă a lui Arsenal

Hakan Calhanoglu este și el pe lista tunarilor. Mijlocașul celor de la Milan negociază cu clubul italian, iar șansele de a ajunge la Londra sunt mici. De aceea, Draxler rămâne varianta preferată de Arteta.

Alaba, varianta de lux pentru Arsenal

David Alaba este fundașul dorit de toată Europa. Arsenal s-a înscris și ea pe listă, ar fi un vis pentru Arsenal. Mai ales că tunarii au nevoie de un fotbalist, care să facă ordine în defensivă. Cum însă internaționalul austriac este dorit de Real sau Barcelona, este greu de crezut că Arsneal îi va putea oferi un contract superior.

Lucas Vasquez, de la Real Madrid, dar și Florian Thauvin, de la Marseille, sunt variantele de atacanți laterali. Spaniolul nu mai pare să continue la Real, iar Arsenal îl urmărește de doi ani. Arteta speră ca măcar doi dintre fotbaliștii de pe listă să joace pe Emirates, în sezonul viitor.