Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. L-a pierdut și pe el. “Nu-mi dau seama cum poți semna”

Octavian Vasilescu / 30.03.2022, 15:31
Lovitură cruntă primită de Anamaria Prodan. L-a pierdut și pe el. “Nu-mi dau seama cum poți semna”

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) s-a despărțit de firma impresarului Anamaria Prodan (49 de ani) și a semnat cu „Becali Management Consulting”.

Andrei Vlad este de acum impresariat de firma fraţilor Victor (60 de ani) şi Ioan Becali (69 de ani). Victor Becali a confirmat această mutare.

Andrei Vlad a părăsit-o pe Anamaria Prodan și a semnat cu frații Becali

Andrei Vlad este al treilea jucător care s-a despărțit de Anamaria Prodan și a semnat cu frații Becali, după Ianis Stoica (19 ani) și Dennis Man (23 de ani). Firma „Becali Management Consulting” este administrată în prezent de Dragoş Sârbu.

„Da, a semnat cu Dragoş (n.r. Dragoş, Sârbu) după ce i s-a terminat contractul cu fostul său impresar. Bine, contractele alea… Eu nu-mi dau seama cum poţi semna un contract de reprezentare cu un fotbalist român dacă nu eşti întregistrat la FRF?

Dar, mă rog astea sunt nişte contracte pe care le poate semna oricine… „, a declarat Victor Becali, conform Digi Sport.

Andrei Vlad mai are contract cu FCSB până în 2023. Portarul a fost tras pe linie moartă după gafele din acest sezon. În acest moment, titular la FCSB este Ștefan Târnovanu (21 de ani).

Andrei Vlad se află din 2017 la FCSB. Portarul a fost transferat de la Universitatea Craiova, clubul care l-a format, în schimbul a 400.000 de euro.

În acest sezon, Andrei Vlad a apărat poarta FCSB-ulului în 29 de meciuri și a încasat 29 de goluri. În 11 meciuri a păstrat poarta intactă și nu a primit gol.

Clasament play-off Liga 1

În runda următoare, FCSB va primi vizita rivalilor de la Universitatea Craiova. Vicecampioana s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, după victoria dramatică de la Pitești, scor 3-2 contra lui FC Argeș.

În următoarea etapă, CFR Cluj va primi vizita lui FC Argeș.

  1. CFR Cluj – 42 pct.
  2. FCSB – 37 pct.
  3. Universitatea Craiova – 30 pct.
  4. FC Voluntari – 27 pct.
  5. Farul Constanța – 25 pct.
  6. FC Argeș – 24 pct.