Lovitura de grație pregătită de Sepsi Sf. Gheorghe adversarelor din Liga I. Negociază cu Ladislau Boloni

Giosanu Catinca / 28.09.2021, 23:54
Lovitura de grație pregătită de Sepsi Sf. Gheorghe adversarelor din Liga I. Negociază cu Ladislau Boloni

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, vrea să dea o lovitură de proporții după ce l-a dat afară pe Leo Grozavu. Oficialul poartă negocieri cu unul dintre antrenorii i-au pregătit atât pe Cristiano Ronaldo, cât și pe Raphael Varane. Este vorba despre experimentatul Ladislau Boloni.

Laszlo Dioszegi i-a găsit înlocuitor lui Leo Grozavu

Laszlo Dioszegi vrea să îl convingă pe Ladislau Boloni să vină pe banca tehnică a formației pe care o finanțează. Cei de la DigiSport susțin că celebrul antrenor ar fi tentat să accepte oferta lui Sepsi OSK. Lui Boloni îi surâde proiectul de la Sf. Gheorghe, unde în primăvară va fi inaugurat noul stadion al clubului.

Rămâne de văzut însă dacă negocierile dintre Dioszegi și Boloni se vor finaliza cu un răspuns pozitiv al antrenorului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986.

În momentul de față, Sepsi este condusă de secunzii Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar. Patronul Laszlo Dioszegi a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că, începând de miercuri, echipa nu va mai avea de-a face cu Leo Grozavu.

Sperăm să înceapă și seria victoriilor.”, a fost reacția omului de afaceri.

Ce a spus Leo Grozavu înainte de a pleca de la Sepsi

Robert Ilyes a oferit și el o primă reacție după anunțul patronului.

Am aflat și eu că Grozavu a plecat. Până vor găsi un succesor, eu voi fi antrenor. Președintele va veni miercuri la antrenament și va explica echipei schimbările.”, a spus Iliyes, potrivit Szekely Sport.

Leo Grozavu a fost demis după ce Sepsi a remizat contra lui Gaz Metan, scor 0-0. Formația din Covasna a dominat partida de la Mediaș, însă nu a reușit să marcheze, în ciuda unor ocazii importante. Fostul antrenor al lui Sepsi și-a găsit cu greu cuvintele după meci și a încercat să explice ce îi lipsește în acest moment echipei din Sfântu Gheorghe.

Mi-e greu să spun ceva. Ca să poți câștiga jocul, trebuie făcut ceva mai mult. Am avut controlul jocului, dar cred că în ultimii 20-30 de metri trebuia să fim mai curajoși, mai implicați. Am avut în repriza a doua posesie foarte bună, am dus mingea în fața porții, dar ultima execuție ne-a lipsit. A fost marea ocazie a lui Ștefănescu, dacă transforma dădea o altă turnură jocului. N-a fost să fie, mergem înainte. Nu sunt multe de spus.

Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, care nu s-a deschis absolut deloc. N-a încercat decât să ne blocheze, iar atunci când am scăpat nu am fost inspirați. E nevoie de mai multă inspirație și poate mai multă personalitate, mai mult curaj în ultimii 16 metri.”, a spus Grozavu, după ultimul meci la Sepsi.