Lovitură fatală pentru FCSB. UEFA a blocat vânzarea de bilete pentru meciul din Conference League

Bordei Radu 15.08.2022, 16:40
Lovitură fatală pentru FCSB. UEFA a blocat vânzarea de bilete pentru meciul din Conference League

FCSB joacă joi un meci foarte important, manșa tur din play-off-ul Conference League. Misiunea echipei lui Dică s-ar putea să fie mult mai dificilă, pentru că ar putea juca fără spectatori. UEFA trebuie să judece sesizările de la partida cu Dunajska Streda.

FCSB poate rămâne fără fani, în Conference League. Ce a transmis UEFA

Echipa lui Nicolae Dică a avut parte de o susținere importantă în turul precedent. Peste 40.000 de oameni au luat cu asalt Arena Națională și aceștia au creat o atmosferă de vis. Cu toate acestea,  în minutul 18 al duelului, în tribune a avut loc un moment controversat. Un steag afișat de fanii FCSB a fost considerat de observatorul partidei ca fiind unul cu însemne neo-naziste și în acest context s-a solicitat eliminarea lui din tribune. Mai grav este că observatorul UEFA a notat totul în raportul de meci, iar FCSB riscă suspendarea terenului și o amendă uriașă de 200.000 de euro!

Forul internațional încă nu a anunțat decizia, dar a dat deja un semnal negativ. Conform GSP, FCSB a primit o informare oficială din partea UEFA, iar mesajul forului din Elveția a fost extrem de clar: „Vă recomandă să nu puneți bilete în vânzare până nu vom da decizia finală în acest caz”. De aceea, în ciuda interesului uriaș pentru meciul cu Viking, clubul încă nu a anunțat nimic legat de bilete.

FCSB, liniștită de avocatul Cătălin Ciubotă