Lovitură importantă reușită de Sepsi înainte de primul meci din Conference League. ”Proiect pe termen lung”. Exclusiv

Dan Marinache 26.07.2023, 22:46
Lovitură importantă reușită de Sepsi înainte de primul meci din Conference League. ”Proiect pe termen lung”. Exclusiv

Câștigătoarea Cupei României, Sepsi OSK debutează joi în preliminariile Conference League împotriva legendei din Bulgaria, TSKA Sofia, 20:00, Live pe playsport.ro.

Lovitură importantă reușită de Sepsi înainte de primul meci din Conference League. ”Vom juca cu gândul să facem un rezultat mare în Bulgaria”

Directorul sportiv al covasnenilor, Attila Hadnagy (42 de ani) a dezvăluit obiectivul echipei lui Liviu Ciobotariu pentru partida de la Sofia.

”Vom juca cu gândul să facem un rezultat mare în Bulgaria. Un egal sau chiar o victorie ne-ar aduce o șansă în plus pentru retur când sper să obținem calificarea în fața unui stadion plin cu fani.

Știu că avem un adversar foarte dificil, care a plătit milioane de euro pentru transferuri, dar vom încerca să arătăm că pe teren nu joacă niciodată banii din conturi.

Avem mare ambiție și incredere că vom reuși”, a mărturisit Attila Hadnagy, într-un interviu exclusiv acordat pentru playsport.ro.

Directorul sportiv al covăsnenilor a reușit o lovitură importantă înaintea partidei cu bulgarii – a prelungit contractele jucătorilor de top al lui Sepsi OSK.

Ștefănescu, Dumitrescu și Păun, fotbaliști cu selecții în naționale României, vor continua la Sfântu Gheorghe până în 2026, în cazul primilor doi, sau până în 2027, în cazul celui de-al treilea.

”Proiectul nostru este pe termen lung, vrem să ajungem în top cu pași mici. E important că am reușit să îi convingem pe cei trei să rămână alături de noi.

Ștefănescu a decis că e mai bine pentru el să rămână la noi, a observat că la Sepsi este apreciat și că toată lumea îl iubește. Cred că este mulțumit cu ceea ce i-am oferit chiar dacă a existat și „tentația” din Giulești. Ștefănescu nu are o clauză deci orice propunere pentru el trebuie să fie convenabilă și pentru club.

Sper ca Ștefănescu, Păun și Dumitrescu să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele imediate adică, în campionat, calificarea în play-off iar, în cupele europene, un parcurs cât mai lung.” a mai spus Hadnagy.

Urmăriți Playsport.ro și pe