Lovitură în plin pentru Liverpool, chiar în ziua finalei Ligii Campionilor! A fost refuzată de un jucator, care a ales-o pe Barcelona

Octavian Vasilescu / 28.05.2022, 16:42
Lovitură în plin pentru Liverpool, chiar în ziua finalei Ligii Campionilor! A fost refuzată de un jucator, care a ales-o pe Barcelona

Liverpool a încercat să realizeze un transfer de cinci stele înainte de finala Ligii Campionilor, dar demersul nu a avut succes.

„Cormoranii” au pus ochii pe mijlocașul Gavi (17 ani) de la FC Barcelona. Puștiul de mare perspectivă al catalanilor mai are contract până în 2023, iar deocamdată nu și-a prelungit acordul cu FC Barcelona.

  • Finala Ligii Campionilor, Liverpool – Real Madrid, are loc de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro

Liverpool ar fi fost gata să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 50 de milioane de euro, dar Gavi nu vrea să plece acum de pe Camp Nou. Mundo Deportivo scrie că mijlocașul va rămâne în La Liga și în sezonul 2022/2023.

Gavi are pe masă un nou contract din partea FC Barcelona

Președintele FC Barcelona, Joan Laporta, a dezvăluit că Gavi a primit o ofertă de prelungire a contractului, dar pentru moment nu a oferit un răspuns:

Reprezentatul lui are de mai mult timp o ofertă pe masă. Dar nu știm dacă a acceptat-o. Avem informații că agentul compară ofertele. La un moment dat, va trebui să ia o decizie. Noi i-am trimis oferta noastră, iar pentru moment nu este acceptată de agent.

Da, ne doare. Nu înțelegem. Gavi e un jucător care ne place tuturor. Are 17 ani și are un prezent și un viitor spectaculos la Barcelona. Nu înțelegem de ce agentul lui se joacă și compară ofertele. Cred că oferta noastră e mai mult decât acceptabilă, având în vedere nivelul salariilor de la echipă”, a spus recent Joan Laporta.

FC Barcelona vrea să-i seteze lui Gavi o nouă clauză de reziliere, în valoare de 1 miliard de euro. Ansu Fati are și el o asemenea clauză de reziliere la FC Barcelona.

Gavi, o perlă pentru FC Barcelona

Gavi și-a început cariera la Real Betis, dar din 2015 s-a mutat în academia clubului FC Barcelona.

În urmă cu aproape un an, Gavi a fost promovat la prima echipă a catalanilor. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului se ridică la 60 de milioane de euro.

Până acum, puștiul a strâns 46 de meciuri oficiale pentru echipa de seniori a Barcelonei. A marcat două goluri și a livrat șase pase decisive.

Gavi a apucat să debuteze și pentru naționala de seniori a Spaniei, pentru care a strâns deja șase selecții.