Lovitură la CFR Cluj. Dan Petrescu, șanse mari să rămână antrenorul campioanei României

Bordei Radu 21.09.2022, 14:11
Lovitură la CFR Cluj. Dan Petrescu, șanse mari să rămână antrenorul campioanei României

Deși toată lumea aștepta vestea despărțirii, se pare că mariajul dintre Dan Petrescu și CFR Cluj va continua. Lucrurile pare că s-au liniștit în tabăra campioanei și antrenorul va continua. Este așteptat ca și patronul Neluțu Varga să își anunțe sprijinul pentru tehnician.

Dan Petrescu rămâne la CFR. Antrenorul s-ar fi înțeles cu conducerea clubului să continue

Când toată lumea aștepta vestea plecării lui Dan Petrescu, Digisport anunță că antrenorul campioanei are șanse mari să continue munca începută la CFR. După un duel verbal între antrenor și patron, lucrurile s-ar fi calmat. Iar ședința mult așteptată între Dan Petrescu și Neluțu Varga nu a mai avut loc. Acest lucru a ajutat mult, pentru că și Varga și Petrescu au avut timp să treacă peste impulsuri și să analizeze situația.

Petrescu nu ar dori să părăsească echipa, mai ales că este convins că poate câștiga iar titlul și are de luat o revanșă în Europa. Dar speră ca patronul Varga să îi arate susținere totală. Nici Varga nu ține să se despartă de fostul fundaș, mai ales că ar trebui să îi și plătească 400.000 de euro.

Argumentul găsit de Mihai Stoica în favoarea lui Dan Petrescu. Managerul FCSB nu-i dă dreptate lui Neluțu Varga

Neluțu Varga a luat atitudine după ce suporterii au cerut demiterea antrenorului. L-a băgat pe Dan Petrescu în ședință. Tehnicianul a amânat întîlnirea sub pretextul unei răceli agresive. Conform Playsport, ar fi doar un plan bine pus la punct de antrenor, pentru a câștiga timp. Antrenorul a câștigat și aliați. Anghel Iordănescu îl sfătuiește să nu plece. Nici Mihai Stoica nu rămâne indiferent la scandalul în care este implicat amicul său.

„Tot cu stilul ăsta i-a bătut pe Celtic, tot cu stilul ăsta a fost la un pas să se califice în Liga Campionilor. Dacă nu rata Rondon şi deschidea scorul la Praga, se juca.

Alta era să scoţi pe Celtic şi să joci de la egal la egal cu Sevilla, iar alta e să te scoată Pyunik. Stilul ăsta a fost mereu”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

„La lotul pe care îl are, CFR trebuie să fie pe primul loc în Superliga. I-am adus ce mi-a cerut. Să vină să-mi explice situația reală, care este problema echipei de nu joacă la așteptările noastre.

Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii! Campionatul și accederea în primăvara europeană! Să-și corecteze greșelile din pregătirea echipei.

Și cu Slavia Praga ne putem bate, pentru că eu i-am adus ce mi-a cerut el! De aia am adus jucătorii, ca să se bată cu Slavia Praga, nu să ne uităm la Slavia Praga, că sunt mai buni”, a spus patronul lui CFR Cluj