Lovitura lui Gigi Becali l-a surprins total pe Mihai Stoica: „Poate vine fără să știu!” Pe cine poate aduce FCSB de la CFR Cluj

Robert Zanfir / 15.01.2022, 06:53
Lovitura lui Gigi Becali l-a surprins total pe Mihai Stoica: „Poate vine fără să știu!” Pe cine poate aduce FCSB de la CFR Cluj

Gigi Becali ar fi aproape de a da o nouă lovitură celor de la CFR Cluj. Agentul lui Mike Cestor (29 de ani) ar fi ajuns la București, unde ar negocia transferul fundașului la FCSB. Mihai Stoica s-a declarat total surprins.

Gigi Becali are un mare of. Fundașii nu se ridică la nivelul celorlalți jucători. Omul de afaceri s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de Iulian Cristea sau de Andrei Miron. Între timp, față de ultimul ar fi revenit la sentimente mai bune, forțat și de împrejurări.

Lovitura lui Gigi Becali l-a surprins total pe Mihai Stoica: „Poate vine fără să știu!” Pe cine poate aduce FCSB de la CFR Cluj

Totuși, patronul FCSB ar putea profita de o șansă nesperată. Mike Cestor a intrat în ultimele 6 luni cu CFR Cluj și poate semna cu orice echipă. Conform Gsp, agentul acestuia ar fi venit la București pentru a negocia o posibilă mutare.

Campioana României i-ar fi propus congolezului extinderea contractului, dar fără vreo mărire salarială. Fundașul venit liber de contract de la Astra ar fi nemulțumit, drept care i-ar surâde să schimbe aerul din Gruia cu cel din baza de la Berceni.

Mike Cestor câștigă 14 mii de euro în Ardeal, iar la FCSB ar ajunge liber de contract. Perfect pentru Gigi Becali, care a anunțat în mai multe rânduri că nu va mai investi în transferuri.

Dacă va ajunge la FCSB, Mike Cestor îl va regăsi pe Paulo Vinicius. Brazilianul a ajuns la rivala CFR-ului pe aceeași rețetă. Final de contract la CFR Cluj, liber la FCSB.

Mihai Stoica, prima reacţie despre transferul lui Mike Cestor la FCSB

Mihai Stoica a negat întâi posibilitatea venirii lui Mike Cestor la FCSB. Apoi, managerul s-a repliat și a trădat o anumită ezitare.

„Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează.

Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu… Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu”, a spus Mihai Stoica la TelekomSport.

20 de meciuri a jucat Mike Cestor pentru CFR Cluj, în toate competițiile, în ultimul sezon.
750 de mii de euro este cota fundașului congolez, conform transfermarkt.de

Dacă ne jucăm cu banii ajungem în faliment. Profesioniştii îşi iau banii şi se duc acasă şi noi ajungem în insolvenţă şi faliment. Dacă cineva garantează titulul, da, dar eu nu sunt dispus să risc. Iei trei jucători cu 10 milioane şi iei titlul. Eu vreau garanţii, nu o şansă în plus. Nu mai am încredere în garanţii. Las lucrurile aşa cum sunt. Vreau să mă acopăr.
Gigi Becali