Lovitură pentru fanii lui Dinamo, după apelul DDB către Șerdean și Badea: „Ca suporter, mă simt jignit! Ca președinte, mă simt furios!” EXCLUSIV

Robert Zanfir 16.02.2023, 20:34
Lovitură pentru fanii lui Dinamo, după apelul DDB către Șerdean și Badea: „Ca suporter, mă simt jignit! Ca președinte, mă simt furios!” EXCLUSIV

Eduard Galan a declarat la „Dinamo 7/9” că Dorin Șerdean și Nicolae Badea nu își vor acoperi dreptul de a fi acționari în cadrul clubului prin obligația de a vira bani în conturile lui Dinamo. Președintele DDB recunoaște că se simte jignit și dezarmat de comportamentul acționarului principal al clubului.

Dinamo este la un pas să rezolve, pentru moment, criza sportivă. Echipa lui Ovidiu Burcă are la mâna ei calificarea în playoff. Cu toate acestea, Dinamo continuă să plutească în derivă din punct de vedere financiar și administrativ. Recent, DDB a lansat un apel către Dorin Șerdean și Nicolae Badea, doi dintre acționarii proeminenți ai clubului. Eduard Galan le dă o veste proastă suporterilor. Nu are nicio așteptare din partea celor doi oameni de afaceri.

Lovitură pentru fanii lui Dinamo, după apelul DDB către Șerdean și Badea

„Din nefericire, am văzut tot felul de comentarii cum că un acționar este obligat… Nu, nu este. El deține (acțiuni – n.r.) și doar atât.

În răspunsul respectiv scria: Consider că Asociația APCH nu are capacitatea necesară să ducă mai departe clubul. Și acum ne-am gândit, păi dacă nu suntem în stare, păi haide să ne plătim partea noastră. Și cei care consideră că nu suntem în stare și ei sunt, să vina partea lor. Îi așteptăm cu interes, chiar și la muncă”, a spus Eduard Galan la „Dinamo 7/9”.

Despre contraoferta făcută de DDB

„Odată făcută o oferta și scrisă, dacă s-ar fi dorit continuare negocierilor nu ar fi venit cu un răspuns categoric, un refuz strict. Ar fi continuat negocierile. Nu cred, nu cred!

Ca suporter al lui Dinamo, mă simt jignit. Ca președinte DDB, mă simt furios. Să vii să spui că din cauza unui pensionar, din cauza unui șomer, din cauza alocației unui copil… să vii și să spui că din cauza lor Dinamo este jos, unde este, e josnic”, a mai spus președintele DDB.

Întrebat dacă există în continuare discuții sau negocieri cu acționarul majoritar al lui Dinamo, Forin Șerdea, Eduard Galan a fost succint: „Prefer să mă abțin”.

Apelul DDB către Dorin Șerdean și Nicolae Badea

În urmă cu câteva zile, DDB a anunțat că va achita doar 20% din suma necesară pentru plata salariilor. Conducerea programului i-a somat pe ceilalți acționari ai clubului să își facă datoria față de club și să aducă bani pe măsura acțiunilor pe care le deține.

Dorin Șerdean (72,87%), Nicolae Badea (7,03%) și Cornel Dinu (0,013%) sunt ceilalți acționari ai lui Dinamo, pe lângă DDB.

„În următoarele zile va fi o nouă scadență pentru achitarea salariilor jucătorilor și angajaților clubului. Suntem conștienți că urmează o perioadă foarte importantă, cu implicare majoră în lupta pentru play-off și pentru promovare.

În acest sens anunțăm membrii programului Doar Dinamo București și persoanele interesate de activitatea clubului Dinamo că în următoarele zile, APCH este pregătită să vireze 20% din suma necesară pentru salariile scadente pe data de 15 februarie, conform procentului pe care APCH îl deține în actionariatul clubului Dinamo București.

Îi invităm public pe ceilalți doi acționari ai clubului, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL (reprezentat de Dorin Șerdean) societate ce deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și ACS FC Dinamo („Dinamo Badea”) societate care deține 7% din acțiuni, să susțină cheltuielile salariale ale clubului conform procentului de acțiuni pe care îl dețin”, se arăta într-un comunicat al celor de la DDB.

Urmăriți Playsport.ro și pe