Lovitură uriașă pentru Gigi Becali. FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani și are de plătit o sumă incredibilă

Catinca Giosanu 03.06.2022, 20:01
Lovitură uriașă pentru Gigi Becali. FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani și are de plătit o sumă incredibilă

Lovitură dură primită, vineri, de Gigi Becali. FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani. Vestea a picat ca un trăsnet pentru patronul echipei roș-albastre. Ce va face milionarul din Pipera.

Încă o lovitură primită de Gigi Becali!

Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au reușit să ajungă la un acord privind suma pe care formația bucureșteană trebuia să le-o achite celor de la FC Botoșani după plecarea lui Olimpiu Moruțan în Turcia. În contractul făcut între cele două părți la momentul transferului mijlocașului ofensiv la echipa roș-albastră, s-a stipulat că FCSB trebuie să achite 9% din transfer.

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a decis a stabilit că moldovenii au dreptate. Gigi Becali trebuie să achite suma de 279.000 de euro.

Decizia Comisiei de Recurs a FRF

Admite recursul. Modifică în parte Hotărârea CNSL nr. 19/26.01.2022. Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de AFC Botoșani în contradictoriu cu FC FCSB SA. Obligă FC FCSB SA la plata către AFC Botosani a sumei reprezentând indemnizație de transfer pentru transferul jucătorului Moruțan Olimpiu Vasile.

Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea FC FCSB SA la plata contribuției de solidaritate pentru jucătorul Moruțan Olimpiu Vasile, ca neîntemeiată. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Definitivă și executorie pe plan intern.”, se arată în decizia comisiei.

Reamintim că gruparea roș-albastră a încasat de la Galatasaray 3,5 milioane de euro inițial, plus alte 600.000 de euro după ce jucătorul de națională a bifat 15 meciuri pentru gruparea Cim Bom, așa cum era prevăzut în contract.

În orice caz, Gigi Becali poate ataca decizia Comisiei de Recurs a FRF. El are la dispoziție 21 de zile pentru a se adresa celor de la TAS în termen, conform lpf.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe