Lucas Hernandez nu scapă de pușcărie. Situația incredibilă a campionului mondial

Bordei Radu / 19.10.2021, 21:40
Lucas Hernandez nu scapă de pușcărie. Situația incredibilă a campionului mondial

Lucas Hernandez nu are parte de liniște și se poate pregăti de pușcărie. Fotbalistul celor de la Bayern se află într-o situație foarte grea și, la finalul lunii, pe 28 de octombrie, se va decide dacă rămâne în libertate, sau nu. Chiar actuala soție poate fi cauza pentru care merge la închisoare.

Fotbalistul a fost condamnat la 6 luni de închisoare, de Tribunalul de la Madrid. Acesta ar fi încălcat un ordin de restricție, impus de actuala lui soție. Cei doi s-au împăcat după incidentul din 2011, s-au și însurat. Și au plecat într-o lună de miere, care s-a transformat într-un coșmar.

Lucas Hernandez nu scapă de închisoare. Modul incredibil în care ar putea executa pedeapsa

Campioana Germaniei se bazează pe campionul mondial francez. Din fericire, echipa germană este posibil să scape de căutarea unui nou fotbalist. Pentru că Hernandez ar putea să aibă regim „semi-deschis”. Ziua să fie prezent la antrenamente, eventual să și joace, apoi să se prezinte la închisoare. Asta dacă nu scapă de pușcărie, pe 28 octombrie, când se dă verdictul final.

Avocații fotbalistului au cerut înlocuirea sentinței cu serviciul în folosul comunității, dar recursul a fost respins.

Un conflict cu soția a dus la această situație. Cei doi au avut o relație furtunoasă

În 2017, Lucas și soția lui, Amelia, au avut o altercație în mijlocul străzii, în Madrid. Ulterior, instanța de la Madrid i-a condamnat pe amândoi la 31 de zile de muncă în folosul comunității și le-a impus un ordin de restricție unul față de celălalt, valabil timp de 6 luni.

Cei doi s-au împăcat și au ignorat decizia și au plecat împreună în vacanță. La întoarcere, surpriză mare, autoritățile au intervenit și fotbalistul riscă acum să ajungă la închisoare. Instanța s-a dovedit intransigentă, în urma istoricului violent dintre cei doi iubiți. instanța s-a dovedit intransigentă, în urma istoricului violent dintre cei doi iubiți. Amelia nu a fost reținută, întrucât instanța încă nu o sesizase cu privire la ordinul său de restricție, spre deosebire de Lucas Hernandez.

Cerințele legale care să îi acorde lui Lucas Hernandez acest beneficiu de suspendare a executării pedepsei nu sunt întrunite, deoarece acuzatul nu se află la prima abatere de acest fel, din moment ce există un verdict definitiv, datat 21 martie 2017, al Curții penale numărul 35 din Madrid pentru vătămări ca urmare a violenței conjugale și o altă sentință, de asemenea definitivă, a Curții penale numărul 5 din Mostoles, Madrid, pentru săvârșirea aceleiași fapte, a transmis instanța