Lucrează la Bild și a băgat spaima în toți de la Bayern Munchen. Cine este partenera lui Nagelsmann, antrenorul dat afară de bavarezi

Iosif Pintilie 25.03.2023, 21:29
Lucrează la Bild și a băgat spaima în toți de la Bayern Munchen. Cine este partenera lui Nagelsmann, antrenorul dat afară de bavarezi

Bayern Munchen a șocat pe toată lumea după ce a decis să îl demită pe Julien Naglesmann. Antrenorul german a dus echipa în sferturile UCL, dar nu a fost suficient, având în vedere că a pierdut primul loc din Bundesliga.

Naglesmann se iubește cu o jurnalistă

Antrenorul german este împreună cu Lena Wurzenberger (30 de ani). Jurnalista de la Bild a fost puternic implicată în plecarea lui de la Bayern. Conform lui Markus Babbel (50 de ani), fost fundaș, șefii de la Bayern erau supărați de implicarea acesteia și asta a contat în decizia de reziliere a contractului.

„Știu că relația lui Nagelsmann cu un reporter Bild era un subiect discutat intens în vestiar. Lucrurile nu au mers deloc bine. Prietena lui a fost o mare problemă pentru Bayern.

A existat o lipsă de încredere din partea unor jucători, pentru că aceștia simțeau că nu mai pot spune ceea ce gândesc cu adevărat. Le era teamă că totul va ajunge în ziar”, a spus Babbel, citat de goal.com

Naglesmann și iubita lui

Tuchel, laude la adresa lui Bayern Munchen la prezentarea oficială

Tuchel a fost prezentat la Bayern Munchen astăzi, la câteva ore după rezilierea contractului cu Naglesmann. Germanul are ca obiectiv atât câștigarea Bundesliga, cât și UEFA Champions League. Manchester City, echipa de care a trecut cu Chelsea în finala jucată în 2021, este primul adversar internațional.

La prezentare, el a vorbit despre motivele care l-au făcut să vină la Bayern, spunând că echipa este foarte bună, iar ambițiile de aici se aproprie de cele pe care le are și el.

„Am acceptat imediat oferta. Bayern are în ADN să câștige tot. Sunt convins că e o onoare și o distincție să fiu contactat de FC Bayern. Când semnezi contractul, e o onoare mare.

Putem câștiga toate trofeele. Lucrurile s-au întâmplat rapid. Și momentul a fost surprinzător. Nu mă așteptam, nu fusesem contactat înainte. Am înțeles că îmi continui cariera.

Bayern are un lot care se poate lupta la titlu în Premier League. În Anglia și la Paris, știu de puterea lui Bayern. Nimeni nu vrea să joace cu ea. Puterea clubului e gigantică”, a spus Thomas Tuchel la conferința de presă, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, pe Twitter.

Joao Cancelo, primul jucător care reacționat

Joao Cancelo, fundașul împrumutat de Bayern Munchen de la Manchester City, este primul jucător al bavarezilor ca reacțional despre plecarea lui Naglesmann. El i-a mulțumit că i-a dat șansa să joace la Bayern.

„Nu știam despre Nagelsmann, acum am aflat. Știu că n-o să-l mai găsesc pe Nagelsmann când o să revin la Munchen. El m-a dorit la Bayern, aș vrea să-i mulțumesc pentru asta.

Anunțul m-a luat prin surprindere, dar îi urez tot binele din lume. Când voi reveni la echipă, voi încerca să mă încadrez în conceptele noului antrenor.

Cât despre Tuchel, din cauza lui am pierdut o finală de Champions League, așa că sper că va câștiga trofeul pentru mine în acest an”, a spus Joao Cancelo, la finalul partidei Portugalia – Liechtenstein 4-0.

Urmăriți Playsport.ro și pe