Lui Mihai Iosif i s-a pus pata pe Xavi, de la FC Barcelona! Discurs halucinant al antrenororului de la Rapid

Dragos Stefanescu 09.12.2021, 22:09
Lui Mihai Iosif i s-a pus pata pe Xavi, de la FC Barcelona! Discurs halucinant al antrenororului de la Rapid

Rapid urmează să joace în etapa cu numărul 19 împotriva celor de la FC Argeș. Înaintea partidei de vineri seară, Mihai Iosif a avut un discurs halucinant. Tehnicianul Rapidului a ironizat prestația Barcelonei în meciul cu Bayern Munchen din Champions League.

Mihai Iosif, discurs halucinant

În etapa cu numărul 19 a Ligii 1, Rapid o va înfrunta pe FC Argeș vineri seară de la 20:30. Înaintea partidei, Mihai Iosif a dat câteva declarații uluitoare. Întrebat fiind despre situația de la FCU Craiova 1948, tehnicianul Rapidului a evitat subiectul și a făcut câteva ironii pe seama prestației Barcelonei în Champions League.

Presiune e peste tot. Ați văzut, Barcelona a pierdut aseară într-un fel inimaginabil. Mi s-a părut un meci de seniori cu juniori. Toată lumea a scris că a venit Xavi, că face… I-a dat o amendă lui Dembele că a întârziat 3 minute și nu mai era loc în ziare de știrea asta. E un lucru care se întâmplă și în Divizia C din fotbalul românesc. Orice echipă, inclusiv noi, are un set de amenzi pentru întârzieri. Bayern s-a distrat!”, a declarat Mihai Iosif.

”Echipa este ceasul care se învârte”

Făcând totuși referire la situația tensionată de la FCU Craiova 1948, Mihai Iosif a făcut o comparație plastică între o echipă de fotbal și mecanismul unui ceas.

Vizavi de Craiova nu am ce să comentez, nu știu ce a fost acolo. Poate că așteptările sunt mari de la noi și Craiova. Suntem două echipe nou-promovate. O echipă este un mecanism, iar dacă o rotiță nu funcționează, mecanismul se poate destabiliza. Echipa este ceasul care se învârte, antrenorul cadranul, iar patronatul este bateria care-l ține”, a spus Mihai Iosif.

Lotul Rapidului decimat de accidentări

Rapid vine după trei partide fără victorie în Liga 1 și încearcă să obțină cele trei puncte în fața celor de la FC Argeș. În ciuda faptului că lotul giuleștenilor este decimat de accidentări, Mihai Iosif are încredere în jucătorii tineri.

Avem 6 jucători accidentați, și Carnat și Alami. Cei ce vor intra sper să dea totul pentru victorie. Dragoș (Grigore) are factură de pomete. E grea perioada asta, avem mulți accidentați, am avut fel de fel de probleme, dar suntem încrezători. Ce nu te omoară te face mai puternic.

Ăsta este fotbalul. Cei care vor intra trebuie să dea totul pentru victorie, sunt la Rapid. Ne bazăm foarte mult și pe tineret, vrem să creștem cât mai mulți copii. Ușa este deschisă pentru toți cei care vor demonstra că merită să îmbrace tricoul Rapidului”, a declarat Mihai Iosif înaintea partidei cu FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe