Lui Toni Petrea îi e frică de jocuri de culise. Cum vede antrenorul FCSB că s-ar practica „blaturile” în play-off

Ștefănescu Dragoș / 26.02.2022, 16:45
Lui Toni Petrea îi e frică de jocuri de culise. Cum vede antrenorul FCSB că s-ar practica „blaturile” în play-off

FCSB se află în luptă directă cu CFR Cluj pentru câștigarea titlului în Liga 1. Chiar dacă echipa roș-albastră are asigurată prezența în play-off, Toni Petrea se teme de eventuale jocuri de culise.

Toni Petrea se teme de jocurile de culise din play-off

După 27 de etape, FCSB ocupă locul doi în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Echipa roș-albastră are asigurată prezența în play-off. Până la finalul sezonului regulat, echipa lui Gigi Becali are ca obiectiv să reducă cât mai mult ecartul față de formația din Gruia.

În ciuda faptului că perspectivele pentru play-off sunt pozitive pentru FCSB, Toni Petrea se teme că multe echipe nu vor mai avea aceeași dorință de victorie ca în sezonul regulat. Asta ar putea influența lupta pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Tehnicianul speră ca toate formațiile să lupte cu ardoare pentru puncte și în play-off.

Nu cred că e vorba de «sateliți» și afinități, dar mi-aș dori ca cei care trag acum tare să ajungă în play-off să joace la fel și după ce ajung acolo.

Mi-e teamă că cei care reușesc să fie în primele șase să nu cumva se mulțumească doar cu atât. Sper că și în play-off se va juca cu aceeași dorință de victorie”, a spus Toni Petrea.

Toni Petrea trage semnalul de alarmă la FCSB înaintea meciului cu Farul

Duminică seară, FCSB o va înfrunta pe Farul Constanța în etapa cu numărul 28 a Ligii 1. Partida este extrem de importantă pentru ambele echipe. FCSB vrea să ia toate cele trei puncte pentru a se menține cât mai aproape de CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul vrea să-și asigure prezența în play-off.

Toni Petrea a prefațat duelul cu Farul și a tras un semnal de alarmă pentru elevii săi. Tehnicianul este conștient de miza partidei și consideră că echipa sa trebuie să fie extrem de atentă pe parcursul celor 90 de minute. Petrea a subliniat și punctele forte pe care le are echipa lui Gică Hagi.

Farul are obiectivul de a ajunge în play-off, ceea ce va face acest meci mult mai dificil. Farul e o echipă care pasează, căreia îi place jocul combinativ, cu foarte multe goluri marcate din faze poziționale. Au niște automatisme bine puse la punct, dezvoltate în timp.

Trebuie să fim atenți la aceste lucruri. Trebuie să facem mai multe decât am făcut la meciul tur pentru a câștiga acest meci”, a declarat Toni Petrea.