Lumea întreagă e scandalizată de declarația unei campioane olimpice din Rusia. Mesaj șocant pentru Vladimir Putin și țara natală

Moldoveanu Camelia 30.04.2022, 07:29
Lumea întreagă e scandalizată de declarația unei campioane olimpice din Rusia. Mesaj șocant pentru Vladimir Putin și țara natală

Veronika Stepanova are 21 de ani și este campioană olimpică la schi fond, obținând aurul la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Sportiva a avut o declarație care i-a scandalizat pe toți cei care condamnă războiul dus de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei.

Campioana olimpică a avut un discurs scandalos

Rusia pare să fie în continuare desprinsă de tot ce se petrece dincolo de granițe, iar manipularea își atinge scopul. În timp ce Ucraina este măcelărită de armata rusă, Vladimir Putin a avut grijă să-și premieze sportivii care au fost medaliați la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Veronika Stepanova a avut doar cuvinte de laudă la adresa Rusiei și bineînțeles că nu a uitat să facă referire nici la „denazificarea” din Ucraina. Discursul a scandalizat întreaga lume care condamnă violențele armatei lui Putin.

M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice.

Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune”, a fost discursul Veronikăi Stepanova, chiar în fața lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin, Președintele Prieteniei în Rusia. Postare șocantă pe rețelele de socializare

După ce a fost atacată dur pentru discursul avut, Veronika Stepanova a ținut să continue afirmațiile șocante și pe rețelele de socializare. Vladimir Putin a fost numit „Președintele Prieteniei” care a oferit sportivilor „Ordinul Prieteniei”. Ironie sau nu, acest lucru s-a întâmplat în timp ce ucrainenii mor pe capete în urma atacurilor armatei Rusiei.

Există voci care susțin că Veronika Stepanova a fost obligată și constrânsă să facă toate aceste declarații, în timp ce alte persoane cred că există ruși care chiar îl susțin pe Vladimir Putin și cred cu tărie în poveștile propagandiste.

„Sunt mândră de premiul primit, Ordinul Prieteniei, şi sunt mândră că mi-a fost înmânat de Preşedintele Prieteniei. Tot ceea ce am spus la ceremonia de premiere de la Kremlin sunt sentimentele mele, gândurile mele.

Nu văd niciun motiv să le ascund, mă bucur că am avut o oportunitate specială de a le exprima. Consecinţe negative pentru cariera mea internaţională? Nu mă sperie!

Tuturor celor care mă susțin, le dau mâna. Suntem împreună, avem dreptate și vom câștiga!”, a scris sportiva pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronika Stepanova (@stepanova_nika01)