Luptă pentru putere la Dinamo, război total Niculae – Șumudică la Rapid! Comentăm alături de voi, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 11.07.2023, 10:00
Luptă pentru putere la Dinamo, război total Niculae – Șumudică la Rapid! Comentăm alături de voi, în DIRECT, la Playsport LIVE!
 • Dinamo va avea liber la transferuri, dar încep problemele în conducerea clubului! Administratorul special Vlad Iacob și acționarii Red&White sunt la cuțite!
 • Cristiano Bergodi a început munca la Rapid, dar apele nu s-au liniștit! Continuă atacurile lui Marius Șumudică la conducere, iar Niculae și Angelescu răspund dur!
 • Scenariu incredibil pentru a bloca accesul FCSB în Ghencea: CSA Steaua îi propune lui Hagi ca Farul să joace pe stadionul ”Steaua” meciurile din preliminariile europene
 • Acestea sunt subiectele zilei, cu care vă așteptăm astăzi, la PlaySport LIVE! Moderatorul Sorin Chiriac, împreună cu invitatul său, realizatorul emisiunii Dinamo 7|9, Cătălin Alexandru, vor intra în dialog direct cu voi, suporterii! Nu ratați emisiunea de astăzi, de la orele 18:00!!

  Luptă pentru putere la Dinamo!

  Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, face dezvăluiri despre lupta pentru putere de la Dinamo. În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că între Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, și acționarii din „Ștefan cel Mare” ar exista neînțelegeri, iar Iacob Jr. confirmă.

  Vlad Iacob a recunoscut faptul că șefii lui Dinamo i-au propus să renunțe la funcția de administrator special, în schimbul celei de director executiv, în cadrul căreia ar fi avut și un salariu. În prezent, Iacob ocupă funcția de administrator special fără să primească vreo remunerație: ”Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono”.

  Dinamo are liber la transferuri!

  A venit anunțul așteptat cu nerăbdare de întreaga suflare dinamovistă. Conducerea a transmis că a rezolvat problema interdicției la transferuri, astfel că jucătorii aduși în această vară pot fi legitimați.

  Cu exact o săptămână înaintea meciului din prima etapă a noului sezon, acționarii formației din Ștefan cel Mare au reușit să găsească soluția pentru deblocarea transferurilor. Andrei Nicolescu a dat asigurări că a fost achitată datoria de aproximativ 400.000 de euro care împiedica înregistrarea noilor contracte.

  Cinci achiziții au fost făcute în actuala perioadă de mercato. Este vorba despre Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Goncalo Gregorio, Denis Politic, Cristi Costin și Kevin Ciubotaru. Mai rămâne doar ca administratorul special, Vlad Iacob să demareze procedurile pentru ridicarea sancțiunii.

  Comentăm alături de voi, la Playsport LIVE!

  Moderatorul emisiunii Playsport LIVE, Sorin Chiriac, vă așteaptă în DIRECT, împreună cu invitatul său, realizatorul emisiunii Dinamo 7|9, Cătălin Alexandru, vor intra în dialog direct cu voi! Alături de voi, suporterii înfocați, vom analiza evenimentele zilei! Prefațăm noul sezon de Superligă, care începe la finalul acestei săptămâni. Nu ratați emisiunea de astăzi, de la orele 18:00!!

  Playsport LIVE este o emisiune online, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe