Luptătorul Connor McGregor și-a rupt piciorul și a abandonat lupta cu Dustin Poirier

Bordei Radu / 11.07.2021, 10:40
Luptătorul Connor McGregor și-a rupt piciorul și a abandonat lupta cu Dustin Poirier

Luptătorul Connor McGregor și-a rupt piciorul și a abandonat lupta cu Dustin Poirier. Pentru celebrul irlandez ultimii ani nu au fost foarte buni. Practic, de la meciul de box pierdut cu Floyd Mayweather, „The Notorious” a suferit eșecuri importante, în Octogon.

McGregor era disperat să revină cu un succes, mai ales că Poirier îl învinsese pe irlandez în ultima partidă. A fost o mare supriză, pentru că nimeni nu îi dăduse mari șanse americanului. De aceea, McGregor așteptase momentul revanșei. Acesta s-a transformat, însă, într-un coșmar.

Luptătorul Connor McGregor și-a rupt piciorul și a abandonat lupta cu Dustin Poirier

Meciul mult așteptat nu a durat decât o repriză și s-a încheiat cu McGregor țipând de durere. Incidentul a avut loc în ultimele secunde ale primei reprize. Până atunci, Poirier dominase și irlandezul de abia scăpase de loviturile dure ale acestuia. McGregor a încercat să replice cu mai multe lovituri de picior, iar accidentarea se pare că s-ar fi produs în urma unui astfel de procedeu.

Glezna a cedat total când McGregor a încercat să se ferească de o lovitură. Piciorul i-a cedat și luptătorul a urlat de durere. Medicii au intervenit imediat și au anunțat că lupta era gata. McGregor nu mai putea lupta.

„Nu s-a terminat aici. Nevasta ta m-a căutat”. McGregor, provocare pentru rivalul său

Luptătorul irlandez a încercat să le arate arbitrilor că nu s-a accidentat în urma unei lovituri și a cerut ca meciul să nu aibă un câștigător. Aceștia nu au fost de acord și, spre dipserarea irlandezului, au anunțat că victoria îi revine lui Poirier, prin TKO. Astfel, americanul învinge în 2 dintre cele 3 lupte pe care le-a avut cu McGregor.

Irlandezul nu a acceptat acest deznodământ și l-a provocat pe rivalul său, deși era la pământ. În interviul oferit celebrului Joe Rogan, chiar în ring, în timp ce piciorul îi era bandajat, McGregor l-a atacat pe Poirier.

„Este un laș, îl băteam clar, mai ales când vine vorba de box. Nu s-a terminat, nici pe departe. Dacă vrea să continuăm în stradă, acolo o să mergem, nicio problemă. Dustin, nevasta ta m-a căutat, mă așteaptă la o petrecere după, poate treci și tu, a țipat McGregor.

McGregor, posibil un an în afara circuitului

Irlandezul ar putea aștepta mult timp șansa unei revanșe cu Dustin Poirier. Accidentarea suferită este una groaznică, dar întâlnită des în MMA. Se pare că McGregor ar putea lipsi în jur de un an, pentru a se recupera complet.

Cu toate acestea, cota luptătorului nu mai este una ridicată, după ce în ultimii ani a suferit mai multe înfrângeri în partide importante.