Lupte de stradă la Milano. Un fan englez a fost înjunghiat înaintea meciului AC Milan – Newcastle din Champions League

George Drafta 19.09.2023, 17:02
Lupte de stradă la Milano. Un fan englez a fost înjunghiat înaintea meciului AC Milan – Newcastle din Champions League

Liga Campionilor începe astăzi cu primele meciuri din etapa inaugurală a fazei grupelor.

Una dintre cele mai interesante partide ale serii de astăzi este cea dintre AC Milan şi Newcastle. Semifinalista ediţiei trecute întâlneşte una dintre suprizele stagiunii precedente din Premier League. Englezii revin după 20 de ani în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa. Iar mulţi dintre fanii „coţofenelor” şi-au dorit să facă deplasarea în peninsulă.

Suporterii englezi care au luat cu asalt oraşul Milano înainte de confruntarea de diseară, Credit line: Alessandro Bremec/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Însă excursia în Italia nu a fost lipsită de peripeţii şi chiar incidente. Conform unor informaţii obţinute de Sky News, un sporter al alb-negrilor a fost înjunghiat pe stradă de un grup de ultraşi italieni care aveau feţele acoperite. Victima se numeşte Eddie McKay şi ar avea 58 de ani.

Susţinătorul lui Newcastle era însoţit în oraşul italian de fiul său, cu ocazia evenimentului special.

Care este starea sa

Fanul echipei lui Eddie Howe este totuşi în afara oricărui pericol conform surselor din unitatea medicală acolo unde acesta se află internat.

Credit line: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

„A suferit răni înjunghiate la spate și la brațe după ce a căzut la pământ, în timp ce încerca să fugă. Poliția din Milano a confirmat că McKay a fost tratat pentru răni de către paramedici la fața locului și se află într-un spital din oraș”, au transmis jurnaliştii aceleiaşi surse.

McKay era unul dintre cei 4000 de fani ai lui Newcastle care ar fi urmat să asiste de pe San Siro la confruntarea programată în această seară începând cu ora 19:45.

Urmăriți Playsport.ro și pe