“M-a înșelat când mama era pe moarte”. Fosta soție a lui Dani Alves n-a mai ținut nimic ascuns

Catinca Giosanu 31.03.2023, 12:26

Joana Sanz, fosta soție a brazilianului Dani Alves, s-a destăinuit. Femeia a trecut prin clipe de coșmar în perioada în care s-a iubit cu celebrul sportiv, iar acum s-a decis să împărtășească cu fanii săi durerea care o apasă cel mai tare. Ea a povestit că fotbalistul a înșelat-o într-un moment în care mama ei era pe moarte.

Dezvăluirile incredibile făcute de Joana Sanz

Dani Alves are un trecut care nu îi face cinste deloc. Fotbalistul de origine braziliană a fost căsătorit de mai multe ori. Cea de-a doua soție a sa, Joana Sanz, și-a amintit un episod care a marcat-o. A fost un prim semn că Dani Alves nu merită ca ea să îl iubească.

Dani Alves se află în aceste momente în spatele gratiilor, fiind acuzat de viol. El este bănuit că ar fi violat o tânără de 20 de ani. Avocatul său a lăsat să se înțeleagă că fundaşul îşi păstrează o stare de spirit bună care să îl ajute să treacă mai uşor peste toată această perioadă extrem de dificilă din viaţa lui. Dar problemele se țin scai de el. Fosta nevastă a făcut o serie de dezvăluiri care îl pun pe sportiv într-o lumină proastă.

“M-a înșelat când mama era pe moarte”

Cea de-a doua soție a brazilianului a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate după ce un internaut a criticat-o pentru că a decis să divorțeze de fotbalist.

Joana Sanz nu acceptă să fie pusă la zid de orice necunoscut, mai ales dacă știe că persoana care o critică nu are cunoștință despre cele întâmplate. Ea a răbufnit după ce fanul care o urmărește pe rețelele de socializare a desființat-o pentru că a renunțat la relația cu controversatul sportiv. Femeia a spus că îi înțelege durere, dar ”nu era locul și momentul potrivit”.

Pentru toate momentele petrecute împreună… nu era momentul potrivit pentru a renunța la el! Îți înțeleg durerea și faptul că nu accepți trădarea, dar nu cred că era locul și momentul potrivit.”, a declarat Joana Sanz.

Nu toată lumea vede cu ochi buni decizia luată de Joana Sanz. Ea spune însă că fotbalistul nu merită să fie iertat, pentru că a înșelat-o când mama ei era pe moarte, fără să se gândească la durerea și suferința ei.

El și-a pierdut locul și manierele înșelându-mă cât timp mama era pe moarte.”, a mai spus fosta soție a lui Dani Alves, potrivit gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe