„Magia” lui Dennis Man a dispărut. Românul nu a mai fost la înălțime în ultima partidă în tricoul Parmei

Robert Zanfir 08.10.2022, 21:14
„Magia” lui Dennis Man a dispărut. Românul nu a mai fost la înălțime în ultima partidă în tricoul Parmei

Dennis Man nu a mai repetat la Parma evoluțiile din ultimul timp. Echipa fostului jucător de la FCSB a remizat, 0-0, pe terenul celor de la Pisa. Pentru toscani au jucat Marius Marin și Olimpiu Moruțan.

Trei goluri a marcat Dennis Man în ultimele patru partide, înaintea meciului de sâmbătă, din runda a 8-a din Serie B. Fostul jucător de la FCSB părea într-o creștere evidentă de formă și de moral. Mai mult, golul înscris cu Bosnia, la națională, i-ar fi redeschis drumul spre Serie A. Presa din Italia a vorbit intens despre un presupus interes al campioanei AC Milan.

Dennis Man nu a fost la înălțime în remiza celor de la Parma cu Pisa

Dennis Man a fost titular în Toscana, cu Pisa romena. Pentru gazde, Marius Marin a fost integralist și a primit un cartonaș galben. Pe parcurs a intrat și Olimpiu Moruțan, dar cei doi foști colegi nu au apucat să se intersecteze pe teren. Dennis Man a fost schimbat în minutul 71.

Până atunci, atacantul naționalei a prin o primă repriză bună, dar nu a mai confirmat în partea a doua. Jurnaliștii de la Parma Live i-au acordat nota 5,5.

„Extrema stângă i-a dat emoții lui Nicolas în primele minute, creând faze periculoase pentru Parma. După o primă parte foarte bună pentru român, în repriza secundă nu a mai avut aceeași continuitate și nu a mai convins”, au scris italienii.

Pentru gazde nu a jucat Adrian Rus, rămas pe banca de rezerve. La oaspeți, de partea cealaltă, Valentin Mihăilă continuă refacerea după afecțiunea musculată suferită luna trecută.

Victor Becali, despre interesul lui AC Milan: Povești!

Era normal să-și revină, nu văd nimic spectaculos. De asta s-au dat bani mulți pe Dennis Man, să joace așa cum o face acum, după ce a trecut și peste perioada de adaptare.

Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu ne aflăm în mercato. Ce scrie acum presa din Italia sunt povești, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A. Doar de el depinde, de evoluțiile lui.”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

  • 3 goluri în 9 meciuri a reușit Dennis Man pentru Parma în acest sezon, în toate competițiile.
Urmăriți Playsport.ro și pe