Mai rămân Man și Mihăilă în Seria A sau joacă în B? Antrenorul Parmei a dat verdictul!

Bordei Radu / 25.04.2021, 10:32
Mai rămân Man și Mihăilă în Seria A sau joacă în B? Antrenorul Parmei a dat verdictul!

Mai rămân Man și Mihăilă în Seria A sau joacă în B? Antrenorul Parmei pare să nu mai spere la minune. Din păcate pentru Man și Mihăilă, rezultatele par să îi dea dreptate tehnicianului emilianilor. Iar înfrângerea cu Crotone, cealaltă echipă aflată în suferință, pare să fi consfințit soarta echipei. Chiar dacă matematic Parma se mai poate salva, nimeni nu mai crede că acest lucru este posibil.

Roberto D’Aversa și-a criticat dur jucătorii, mai ales că acesta era un meci în care toată lumea calculase trei puncte. Din acest moment, Man și Mihăilă se pot pregăti de liga secundă.

Mai rămân Man și Mihăilă în Seria A sau joacă în B? Antrenorul Parmei a dat verdictul!

Roberto D’Aversa nu a fost deloc mulțumit de ceea ce a văzut la jucătorii săi, la meciul cu Crotone. Antrenorul a fost nemulțumit de erorile numeroase din defensivă, dar nu numai.

Nu avem răutate, nu avem experiență, iar asta este imposibil de antrenat. Cedăm prea ușor și facem acest tricou de rușine. Suntem prea fragili. Avem mulți tineri de potențial, valoroși, dar nu avem lideri. Iar asta se vede. În acest moment nu avem valoare de Serie A, n-are sens să ne mințim, a declarat antrenorul Parmei.

Roberto D’Aversa nu mai are încredere în salvare

Mai rămân Man și Mihăilă la Parma?

Cei doi fotbaliști români au atras privirile multor echipe din Serie A și ar putea fi pe lista acestora. Totuși, șansele ca ei să plece sunt reduse. Patronul Parmei îi vede ca niște piese vitale în reconstruirea echipei, la fel ca și antrenorul D’Aversa. Acesta deja și-a manifestat interesul să rămână pe banca tehnică și în sezonul viitor. Este convins că poate să ghideze echipa înapoi pe prima scenă a fotbalului italian.

Știu ce însemană să suferi, dar echipa asta a fost și în liga a patra. Ne vom reveni. Trebuie văzut cine rămâne, cine va sta. Cine nu vrea, este liber să plece, dar eu sper să construim o echipă puternică, să eliminăm ce am făcut prost până acum. Nu am nicio problemă să antrenez în Serie B, a declarat D’Aversa.

Ar putea fi antrenați de Răzvan Lucescu în sezonul viitor

Se pare, totuși, că Parma are alte planuri pentru banca tehnică. Și aceestea l-ar include chiar pe Răzvan Lucescu. Patronul grupării consideră că antrenorul român este cel mai bun pentru tinerii cu potențial din lot. În plus, i-ar face pe Man și Mihăilă să se dezvolte și mai repede.