Mailat și-a manifestat public dorința de a juca la națională și l-a supărat rău pe Edi Iordănescu. Este al treilea golgheter în Superliga

Alex Matei 14.04.2023, 23:45
Mailat și-a manifestat public dorința de a juca la națională și l-a supărat rău pe Edi Iordănescu. Este al treilea golgheter în Superliga

Sebastian Mailat, unul dintre golgheterii campionatului, l-a enervat pe selecționerul Edi Iordănescu. Înaintea meciurilor cu Andorra și Belarus, fotbalistul declarase că merită să fie convocat la echipa națională.

Mesajul lui l-a supărat pe Edi Iordănescu care i-a transmis că nu acceptă o astfel de atitudine. Mailat are 14 goluri marcate în acest sezon, fiind pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din Superliga, după Andrea Compagno (17 goluri) și Marko Dugandzic (16) .

Ce a declarat Mailat după victoria echipei sale de la Arad

Vrem să prindem primele două locuri din play-out, cred că ne putem îndeplini obiectivul.

Nu știu dacă mă ignoră selecționerul. Datorită interviului pe care l-am dat, am auzit că domnul Edi s-a supărat pe mine. Dar n-am bătut nicio secundă un apropo spre el.

Cu siguranță, mă motivează acest lucru, dar sunt un băiat modest, țin capul plecat și muncesc. Când va crede domnul Edi că îmi este rândul și că pot să fac față la națională, cu siguranță mă va chema, a spus Sebastian Mailat, după meciul cu UTA, unde a marcat două goluri pentru FC Botoșani, în victoria cu 2-0.

Fotbalistul a ajuns la echipa din Moldova după ce a reziliat contractul cu CFR Cluj. Mailat ajunsese să fie trimis și la echipa a doua de către Dan Petrescu, antrenorul campioanei României.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe