Make Alexandria Great Again. A transferat jucători trecuți pe la FCSB, CFR Cluj, Rapid și Petrolul!

Cristian Stan 03.07.2023, 17:58
Make Alexandria Great Again. A transferat jucători trecuți pe la FCSB, CFR Cluj, Rapid și Petrolul!

Proaspăt promovată în liga secundă, CSM Alexandria își dorește să fie o candidată serioasă pentru promovare. Formația din Teleorman este activă pe piața de transferuri, iar zilele acestea a reușit să semneze cu 3 jucători: Ștefan Cană, Mihai Nițescu și Enrichi Finica.

Fotbalistul trecut pe la FCSB a semnat

Cel mai cunoscut nume dintre cei 3 enumerați mai sus este chiar Ștefan Cană (22 ani), fotbalist ce a jucat în sezonul trecut în Liga 2, la Unirea Constanța, unde a adunat 16 partide. Acesta evoluează pe poziția de fundaș și a înregistrat și 2 partidele la nivelul Ligii 1, chiar la vicecampioana FCSB, în sezonul 2020/2021.

Mihai Nițescu (22 ani) nu este nici el un fotbalist fără ambiții, mijlocașul înregistrat în sezonul trecut la CS Blejoi, liga 3, a susținut, în trecut, probe chiar la faimosul club englez, West Ham United.

Enrichi Fica (20 ani) este și el un nume recunoscut de către microbiști. Cu câteva sezoane jucate pentru Rapid București, fundașul încearcă să dea o mână grupării din Teleorman, mai ales că sezonul trecut a bifat multe meciuri la Poli Iași, o formație care a promovat cu brio.

Pe lângă cele 3 achiziții enumerate, CSM Alexandria a mai bătut palma și cu un alt nume cunoscut al fotbalului românesc, Adrian Gîdea. În urmă cu 2 zile, clubul anunța venirea fostului mijlocaș al celor de la CFR Cluj.

12 jucători au rămas din sezonul trecut

CSM Alexandria dorește și omogenitate în noul sezon, astfel că vor evolua și în acest sezon pentru echipă următorii jucători, 12 la număr: Iosif Cristică, Vladimir Georgescu, Eduard Sîrbu, Sabin Iakabfu, Ionuț Voicu, Robert Jerdea, Alexandru Nicola, Cosmin Neagu, Mihai Stancu, Robert Lupoaica, Ștefan Cioablă și Mihai Neicu.

Echipa de fotbal pregătită de Ștefan Odoroabă a câștigat primul amical al verii, scor 8-1, în fața formației bucureștene, Sport Team.

Urmăriți Playsport.ro și pe