Măldărășanu îi atacă pe clujeni, după ce le-a furat locul de promovare: „Ca aici, nu am văzut!” Ce l-a nemulțumit pe antrenorul lui Hermannstadt

Robert Zanfir 10.05.2022, 21:59

Marius Măldărășanu (47 de ani) i-a criticat pe clujeni după victoria lui Hermannstadt, 2-1, pe Cluj Arena. Sibienii au urcat pe locul secund, cu o etapă înaintea finalului de sezon din Liga 2. Oroian și compania sunt ca și promovați în Liga 1.

Tot Clujul a luat cu asalt cel mai mare stadion din oraș. Atmosfera a fost una incendiară, iar fanii „șepcilor roșii” au cerut promovarea, după 6 ani de chin în ligile inferioare. Erik Lincar nu a găsit cheia victoriei, iar Marius Măldărășanu i-a luat fața în cursa pentru marele premiu: prima scenă a fotbalului românesc.

Măldărășanu îi bate obrazul lui Erik Lincar

Hermannstadt mai are nevoie de doar un punct în ultima etapă, cu CSA Steaua. De partea cealaltă, U Cluj are programată o deplasare la Chiajna, aflată în cursa pentru unul dintre locurile de baraj.

„Jocul nu a fost unul plăcut, dar pe parcursul acestui campionat am încercat să jucăm fotbal, pentru că nici Barcelona nu joacă mereu. Azi ne-am fi dorit să avem posesia, dar am marcat devreme și a apărut o anumită conservare.

Au fost niște greșeli pe parcursul campionatului care au influențat rezultatul și clasamentul și a fost o foarte mare frustrare în vestiar. Au fost mese rupte, se simțeau frustrați. Le-am transmis că nu vreau că nimeni să ne influențeze destinul.

Am câștigat… nu știu dacă meritat, mi-a plăcut foarte mult atmosfera, dar cei de la U Cluj trebuie să accepte înfrângerea.

Ca aici nu am văzut, să nu îți respecți omologul de pe banca cealaltă… Dar asta este viața. Promovarea contează în CV-ul unui antrenor, dar nu mă gândesc doar la CV. Mai avem un hop”, a declarat Măldărășanu la finalul jocului.

U Cluj – Hermannstadt 1-2. ECHIPELE DE START

U Cluj: Gorcea – Roberto Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Ciobanu, Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes – Tescan – Boiciuc
Rezerve: Păun, Hofman, Dobrescu, Gugu, Remacle, Haită, Alarcon, Filip, V. Alexandru
Antrenor: Erik Lincar

Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț – Baba, Sota, Biceanu – Petrescu, Paraschiv, Oroian
Rezerve: Muțiu, Tomsa, Issah, Antoche, Hora, Bucuroiu, Buhăcianu, Blejdea, Șerban
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Asistenți: Adrian Popescu (Craiova) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Cristian Codrea (Baia Mare). Observatori: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) și Daniel Sabou (Zalău).