Mamadou Thiam, la FCSB? Cum vor roș-albaștrii să-l facă pe Garita să renunțe la pretenții

Alex Matei 09.06.2023, 15:34
Mamadou Thiam, la FCSB? Cum vor roș-albaștrii să-l facă pe Garita să renunțe la pretenții

Mamadou Thiam (28 de ani), atacantul celor de la U Cluj ar fi intrat pe ”radarul” celor de la FCSB după ce negocierile cu Arnold Garita (27 de ani) au intrat în impas.

Mamadou Thiam a intrat pe lista FCSB-ului

Gigi Becali (64 de ani) vrea să aducă cel puțin un atacant la FCSB – totul va depinde și de viitorul lui Andrea Compagno (26 de ani) -, dar nici nu vrea să arunce cu banii pe jos.

Tocmai de aceea a ordonat să se discute cu reprezentanții senegalezului Mamadou Thiam, susține Digi Sport. Este posibil ca acest demers să fie și unul care să-l convingă pe Garita să mai renunțe la pretenții.

Arnold Garita vrea să obțină o sumă amețitoare de la Gigi Becali. Ce i-a oferit milionarul

Arnold Garita (27 de ani) vrea să joace la FCSB din sezonul viitor, dar încearcă să obțină și un contract foarte bun. Atacantul camerunez, ar fi cerut un salariu de trei ori mai mare decât a avut la FC Argeș, 20.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 250.000 de euro.

Reprezentanții fotbalistului se bazează pe faptul că Garita este liber de contract în acest moment, astfel că FCSB nu mai trebuie să achite vreo sumă de transfer.

Dacă l-ar fi luat de la FC Argeș, Gigi Becali (64 de ani) ar fi trebuit să achite suma de 200.000 de euro. Ei bine, tocmai din acest motiv finanțatorul roș-albaștrilor nu a vrut să forțeze transferul. A așteptat ca Garita să devină liber pentru a nu mai achita nimic în schimbul acestuia.

Milionarul din Pipera i-a oferit lui Garita, potrivit surselor playsport.ro, un salariu în valoare de 15.000 de euro, precum și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Așa cum playsport.ro te-a informat deja, negocierile au intrat în impas, dar sunt semnale că sunt șanse ca cele două tabere să ajungă la un numitor comun.

Urmăriți Playsport.ro și pe