„Mămica” Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, și-a alertat fanii! În 2020, posta o fotografie uluitoare pe Instagram

Moldoveanu Camelia / 15.06.2021, 10:12

Se pregătește Sorana Cîrstea să devină mămică? Iubita lui Ion Ion Țiriac a transmis un mesaj emoționant prin care își alerta fanii. Postarea de pe Instagram care a uluit pe toată lumea și a strâns mii de aprecieri.

Nunta anului în România: Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac?

Personalitățile sportului românesc s-ar putea reuni la unul dintre cele mai mari evenimente mondene din ultimii ani. În cercurile restrânse se vorbește tot mai des despre iminenta căsătorie dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Cei doi formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din sportul autohton și nu numai.

După ce, la începutul anului, Sorana Cîrstea a apărut cu un inel pe deget, zvonurile au început să curgă! Acum, se vorbește din ce în ce mai des despre oficializarea relației, iar apropiații celor doi confirmă planurile.

Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

„Nora” lui Ion Țiriac este pregătită să devină mamă?

Probabil că toată lumea își amintește de cuplul Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. Cei doi formau o pereche foarte iubită în România. Cu toate că prima parte a relației lor a fost umbrită de căsătoria lui Ion Ion Țiriac cu Maria Marinescu, acesta s-a întors la prima mare dragoste, Ileana, după doar câteva luni. Într-un final cei doi s-au căsătorit în martie 2009, la Monte Carlo. Cu toate că mariajul lor a durat doar 4 ani, cei doi au împreună doi băieței superbi de care se îngrijește Ileana.

La aproape patru ani de la divorțul de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac s-ar putea prezenta iar în fața ofițerului de stare civilă. De data aceasta cu frumoasa Sorana Cîrstea la braț. Jucătoarea de tenis a postat în urmă cu un an o fotografie care i-a alertat fanii. „Mămica” a adăugat la fotografia uluitoare de pe Instagram o descriere plină de emoție. Imaginea a strâns aproape patru mii de aprecieri și nenumărate mesaje de admirație.

Copiii sunt mâinile prin care apucăm cerul!”, a scris Sorana Cîrtea în dreptul imaginii de „mămică”.

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, gest de mămică
Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, gest de „mămică”

Super Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, a primit o veste bombă înainte de Wimbledon

Astfel, în urma acestui rezultat, Sorana Cîrstea a urcat nu mai puțin de nouă locuri în clasamentul mondial. Ea a ajuns pe poziția 45, cu 1.614 puncte, cea mai bună clasare a sa din ultimii opt ani. În 2013, Sorana făcea pur și simplu senzație la turneele premergătoare US Open. Ea a făcut atunci sfert de finală la City Open, iar după aceea a ajuns până în finală la Rogers Cup de la Montreal. Cîrstea a eliminat la acel turneu nume uriașe de la acea vreme din circuit, precum Caroline Wozniacki, Jelena Jankovic, Petra Kvitova și Na Li. În finală, ea a fost învinsă de marea Serena Williams. În urma acelei performanțe, Sorana Cîrstea a urcat la acel moment până pe locul 21 în clasamentul mondial.