Man, direct în istorie! Topul în care e depășit de Adriano, dar le ia fața lui Mutu și Stoichkov!

Marian Cărăvan / 29.01.2021, 20:50
Man, direct în istorie! Topul în care e depășit de Adriano, dar le ia fața lui Mutu și Stoichkov!

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Transferul la Parma îl trimite pe Dennis Man direct în istorie. Golgheterul Ligii 1 intră într-un top în care le ia fața unor staruri din fotbalul, precum Adrian Mutu sau Hristo Stoichkov.

Man, direct în istorie! Topul în care e depășit de Adriano, dar le ia fața lui Mutu și Stoichkov!

Dennis Man a ajuns la Parma din postura de golgheter al Ligii 1. După patru ani și jumătate petrecuți la actualul lider al campioantului României, mijlocașul arădean a prins primul contract „afară”. Pe cinci ani a semnat Dennis Man cu Parma. Suma de transfer este una record pentru un jucător român plecat din Liga 1. Totodată, Dennis Man intră și în istoria formației din Serie A. Internaționalul român a prins top 15 al celor mai scumpi jucători transferați de Parma. E un top select, pe care se află nume sonore din fotbalul mondial. E depășit de fotbaliști precum Adriano sau Veron, dar le ia fața lui Adrian Mutu și Hristo Stoichkov. Dennis Man, direct în istorie!

Cu 13 milioane de euro, Dennis Man a devenit cel mai scump jucător transferat din Liga 1. Astfel, intră în topul celor mai scumpi jucători transferați de Parma, pe locul 12. E depășit de Adriano, dar le ia fața lui Adrian Mutu și Hristo Stoichkov.

Cel mai scump jucător transferat în istoria celor de la Parma este japonezul Hidetoshi Nakata. 28,9 milioane de euro a plătit Parma pentru transferul lui Nakata de la AS Roma. Trei sezoane a jucat Nakata la Parma, între 2001-2004. Marcio Amoroso (de la Udinese, în sezonul 1999-2000) – cu 28 de milioane de euro și Savo Milosevic (de la Real Zaragoza, în sezonul 2000-2001) – cu 25 de milioane de euro, completează podiumul celor mai scumpe transferuri din istoria Parmei.

Man, direct in istorie! Topul in care e depăasit de Adriano, dar le ia fata lui Mutu si Stoichkov
Man, direct in istorie! Topul in care e depăasit de Adriano, dar le ia fata lui Mutu si Stoichkov

Dennis Man, pe lista românilor legitimați la Parma

Dennis Man completează de azi lista fotbaliștilor români care au fost legitimați de-a lungul timpului la Parma. Va fi coleg în acest sezon cu un fost adversar din Liga 1, Valentin Mihăilă, transferat de la Universitatea Craiova. Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei de tineret, sau Ianis Zicu au îmbrăcat și ei tricoul Parmei. Pe lista fotbaliștilor români legitimați la Parma se mai află Ionuț Radu și Reinaldo Radu.

Cel mai greu moment al vieții mele , ziua când trebuie sa mă despart de VOI ! 4 ani jumate STEAUA mi-a fost casă , mamă, tată ,frate..lucruri pe care le-am lăsat la Arad.
Mulțumesc colegilor si staffului , mulțumesc suporterilor și vouă oamenilor care m-ați susținut in momentele bune și in momentele mai puțin bune ,mulțumesc familiei STEAUA ! 🔴🔵
Vă mulțumesc! FCSB
Al vostru, Dennis”, a scris azi Dennis Man pe pagina sa de Facebook.