Man la Milan nu e doar o glumă! Italienii anunță: ”Transferul se poate face!”. Pe cine vând rossonerii și care e suma imensă de transfer

Moldoveanu Camelia 13.07.2021, 10:56
Man la Milan nu e doar o glumă! Italienii anunță: ”Transferul se poate face!”. Pe cine vând rossonerii și care e suma imensă de transfer

Noi detalii despre posibilul transfer lui Dennis Man la AC Milan. Ce condiții pun cei de la Parma și ce sumă uriașă cer pe fostul jucător de la FCSB. În 6 luni valoare fotbalistului român a explodat.

AC Milan și-l dorește pe Dennis Man

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, în urmă cu 6 luni. Cu toate că a jucat doar 625 de minute, iar echipa s-a a retrogradat în Seria B, a fost suficient pentru a se remarca în fotbalul din peninsulă.

Dennis are contract cu actuala sa echipă până în 2025. Momentan, acesta s-a întors din vacanță la echipa retrogradată. Zâmbitor și optimist, așa s-a prezentat la reuniune, cu toate că nu știe momentan unde o să joace din noul sezon.

Cât cere Parma pentru fostul jucător de la FCSB

Parma Today a anunțat pentru prima dată transferul românului, iar acum Tuttosport aduce noi detalii. Se pare că Parma cere 25 de milioane de euro și un jucător de vânzare de la AC Milan pe aceeași poziție. Dennis Man este stângaci și evoluează ca extremă dreapta, exact de ce au nevoie rossonerii.

La Parma ar putea ajunge Jens-Petter Hauge sau Samu Castillejo. Extremele se află deja pe „lista neagră” a clubului din Milano. Astfel că românul ar putea să fie transferat curând, mai ales că suma mare cerută de Parma nu pare să fie o piedică.

Dennis Man știe să joace pe ambele flancuri și ar fi pentru AC Milan un atu ofensiv important. Cu toate acestea, transferul său se poate face cu o singură condiție: vânzarea unei extreme din echipă”, a scris publicația Tuttosport.

Românul este dorit la pachet cu încă un coleg de echipă

AC Milan este echipa care și-a arătat interesul pentru Dennis Man în ultima perioadă. Gruparea milaneză este aproape să se despartă în această vară de jucătorul Jens Petter Hauge ( 21 de ani). Milanezii au început deja căutările unui înlocuitor pentru jucătorul norvegian. Se pare că Dennis Man este considerat de milanezi înlocuitorul perfect pentru Hauge.

Dennis Man a convins imediat în Serie A, jucând excelent ca al doilea vârf. Rapid, tehnic și cu un picior stâng excelent: exact profilul de jucător căutat de AC Milan”, au scris cei de la Milanlive.

Pe lista jucătorilor doriți de AC Milan se mai află alături de Dennis Man și alți jucători. Astfel Mohamed Daramy, de la Copenhaga, care poate fi transferat pentru 10 milioane de euro, și Charles De Ketelaere, de la Brugge, care ar costa între 10 și 15 milioane de euro se află pe lista milanezilor.

În comparație cu acești doi jucători, Dennis Man are avantajul de a fi jucat deja jumătate de an în Serie A. Totodată jucătorul român s-a adaptat deja foarte bine la rigorile fotbalului italian.