Man se transferă la Parma după ce Gigi Becali și-a dat acordul. Există o singură condiție pusă de patronul FCSB

Catinca Giosanu 27.01.2021, 08:52
Man se transferă la Parma după ce Gigi Becali și-a dat acordul. Există o singură condiție pusă de patronul FCSB

Este oficial! Golgheterul Dennis Man se transferă la Parma după ce Gigi Becali și-a dat acordul. Există o singură condiție pusă de patronul FCSB. Despre ce este vorba?

Man se transferă la Parma după ce Gigi Becali și-a dat acordul

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man. Fotbalistul ar putea pleca în curând de la FCSB la un alt club.

La cei 22 de ani ai săi, mijlocașul de bandă a devenit un fotbalist interesant pentru mai multe echipe. Mijlocașul de bandă de la FCSB conduce clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu 14 reușite.

Recent, oficialii de la Parma i-au făcut lui Gigi Becali o ofertă oficială pentru transferul internaționalului român. În primă fază, clubul italian a oferit 10 milioane de euro pentru golgheterul din Liga 1! Cu toate acestea, se pare că Gigi Becali a refuzat această ofertă. El a cerut mai mulți bani în schimbul internaționalului și a și obținut! Larifundiarul din Pipera a bătut palma cu cei de la Parma pentru suma de 13 milioane de euro + 2 milioane în bonusuri.

Am vorbit cu patronul american direct, cu miliardarul. Povestea a început acum o lună, când le-am făcut o ofertă scrisă de 12 milioane de euro plus bonusuri până la 15. Ei nu au accesat-o, dar au revenit acum două zile. Am spus că nu mai e valabilă oferta.”, a explicat Gigi Becali.

Becali a acceptat mega-oferta pentru Dennis Man
Becali a acceptat mega-oferta pentru Dennis Man

„Perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei

Dennis Man se numără printre puținii fotbaliști care au capacitatea de a ajunge în poziție de gol și de a reuși să fructifice șansele de poartă. Tocmai de aceea, Gigi Becali a spus că nu acceptă ca transferul să se facă până când nu va primi o scrisoare bancară de garanție din partea italienilor!

Am vorbit și cu Giovanni, îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus lui Ana că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei. Apoi Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum. Ea după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea «Uite, patroane, ofertă de 10 milioane făcută oficial de club, bani plătibili în 4 ani». Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei.”, a adăugat afaceristul.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit detalii din culisele transferului lui Dennis Man la Parma.

Pe mine m-a deranjat asta și l-am trimis pe Vali (n.r. – Valeriu Argăseală), i-am zis să le dea răspuns la oferta făcută de ei, că jucătorul nu se mai vinde decât pe 15 milioane fix. Eu spun 15 milioane și ei îmi dau 10? Apoi a sunat patronul din SUA, a spus «vă rog să mă scuzați, sunt unele persoane care spun că îl putem lua pe atât»”, a mai spus Gigi Becali, într-o intervenție la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Parma a ajuns pe locul 19, penultimul, în Serie A, și-l vrea pe Man pentru a întări echipa în vederea părții secunde a sezonului, în care ar putea fi implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Urmăriți Playsport.ro și pe