Man și Mihăilă, tezaur românesc la Parma! Patronul american le-a stabilit prețurile de vânzare celor doi români

Giosanu Catinca / 04.07.2021, 11:17
Man și Mihăilă, tezaur românesc la Parma! Patronul american le-a stabilit prețurile de vânzare celor doi români

Viitorul lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) la Parma este pus din nou sub semnul întrebării. Gruparea emiliană le-a stabilit prețuri uriașe celor doi internaționali români. Italienii anunță sumele exacte și ofertele primite pe numele jucătorilor de națională.

Patronul american le-a stabilit prețurile de vânzare celor doi români

Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea pleca, în această vară de la Parma. Asta, dacă ofertele sosite pe numele lor îi vor satisface pe șefi. Deși conducerea clubului a anunțat că Dennis Man și Valentin Mihăilă vor continua la Parma și în sezonul viitor, în Serie B, presa din Italia scrie că există și posibilitatea ca aceștia să plece.

Odată cu retrogradarea în Serie B, Parma va fi nevoită să își reorganizeze lotul. Motivul este că mulți dintre jucători au salarii prea mari pentru Serie B. Speculații despre diverse oferte primite de cei doi români au tot apărut în ultimele săptămâni. Oficialii de la Parma își doresc însă ca aceștia să rămână la club. În aceste condiții, negocierile pentru un posibil transfer al celor doi începe de la sume impresionante.

Chiar dacă conducerea clubului și-a exprimat dorința de a păstra cât mai mulți jucători – în special Dennis Man și Valentin Mihăilă, cele două perle din România – ofertele vor fi analizate cu mare atenție.”, notează parmalive.com.

Sumele uriașe pe care Parma pe cere pentru Man și Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă, românii de la Parma, sunt evaluati la 25, respectiv 20 de milioane de euro, potrivit forzaparma.it.

Recent, impresarul Ioan Becali a dezvăluit că Parma a primit oferte atât pentru Dennis Man, cât și pentru Valentin Mihăilă. În cazul fostului fotbalist de la FCSB, agentul a declarat că formația franceză Rennes era dispusă să ofere o sumă cuprinsă între 10 și 12 milioane de euro. Patronul italienilor nu a vrut însă să audă nimic referitor la acest subiect.

Publicația italiană anterior citată scrie că și Lille, campioana Franței, a pus ”câteva milioane de euro pe masă pentru Man”. Au fost însă insuficiente pentru Kyle Krause. Americanul este dispus să negocieze de la 25 de milioane de euro în sus.

Cât despre fostul jucător al Universității Craiova, sursa citată notează că mai multe echipe de top din Italia au fost interesate de serviciile sale. Printre acestea se numără AC Milan, Lazio și Roma. Kyle Krause le-a transmis  celor interesați de jucătorul său că nu îl lasă să plece pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.