Managerul FCSB se plânge de situația în care se află echipa în acest moment: „Nici nu știți ce greu este”

Pintilie Iosif / 21.09.2022, 15:25
Managerul FCSB se plânge de situația în care se află echipa în acest moment: „Nici nu știți ce greu este”

FCSB trece printr-o perioadă dificilă. Vicecampioana României are un parcurs slab în campionat, cu o medie mai mică de un punct/meci, iar nemulțumirile încep să se adune. Elevii lui Nicolae Dică nu au făcut față programului încărcat, de două meciuri pe săptămână, având o singură victorie în nouă etape de campionat.

Probleme pentru FCSB: ”Nici nu știți ce greu este”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, susține că echipa are probleme financiare în urma creșterii costurilor de întreținere. Mai exact, din cauza inflației, FCSB suferă. Pentru a face față costurilor, echipa încearcă să profite la maxim. Astfel, Gigi Becali a fixat prețuri uriașe pentru biletele pentru meciurile din UEFA Conference League.

„Nu vă puteți imagina în ce hal au crescut cheltuielile. Este un dezastru! Gândește-te că trebuie să dai de mâncare zilnic la sute de inși, nu la 50! Este o nenorocire ce s-a întâmplat. Știu facturile cum erau și cum sunt acum. Și e aceeași mâncare! Acum e nenorocire!”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dorinel Munteanu anunță dezastrul pentru FCSB

Dorinel Munteanu, antrenor de la Oțelul Galați, anunță dezastrul pentru Nicolae Dică. Din punctul de vedere al celui mai selecționat jucător din istoria României, FCSB poate rata playoff-ul, în actuala ediție de campionat. Vicecampioana României are un start slab de sezon, adunând doar opt puncte în nouă etape jucate.

„Lotul FCSB-ului este atât de puternic încât n-ar trebui să aiba probleme, dar uite că sunt. Este clar că există riscul pentru FCSB să ajungă precum Dinamo. Nu să retrogradeze, ci să nu prindă playoff-ul. Așa a fost și la Dinamo, întâi au ratat play-off-ul, apoi au apărut problemele mai mari”, a declarat antrenorul de la Oțelul Galați la Proarena.

Toni Petrea, la Chindia! Așteaptă doi ”FCSB-iști” după el

Toni Petrea este gata de o nouă mare provocare în carieră. După ce a luptat cu FCSB la titlu, acum trebuie să salveze Chindia de la retrogradare. Antrenorul speră să îl convingă pe Gigi Becali să îl ajute cu niște fotbaliști pe care Nicolae Dică nu se mai bazează. Principalii vizați sunt Marco Dulca și Ianis Stoica, fotbaliști care nu mai sunt pe placul lui Gigi Becali.

Petrea a semnat un contract până la finalul sezonului și, dacă va salva echipa de la retrogradare, are opțiunea de a mai prelungi un sezon.

Ianis Stoica, supărat pe Nicolae Dică

Ianis Stoica (19 ani) suportă din ce în ce mai greu situația în care este pus la FCSB și prin intermediul unui interviu oferit recent a răbufnit la adresa tehnicianului Nicolae Dică. Tânărul atacant a lăsat de înțeles că se consideră nedreptățit.

Ianis Stoica nu pare să fie luat în calcul de Nicolae Dică pentru proiectul pe care îl construiește la FCSB, iar asta îl nemulțumește profund pe tânărul atacant.

” Nu știu să răspund, probabil am jucat mai prost la început de sezon și de acolo mi s-a tras totul. Și sezonul trecut am început la fel de prost, dar mi s-a dat încredere și am revenit. Nu am decât să mă pregătesc și să îmi aștept șansa.

Dică mi-a spus să mă pregătesc și să îmi aștept șansa. Asta am de făcut și asta voi face, chiar dacă nu îmi convine după sezonul trecut când am rezolvat meciuri și am înscris goluri și echipa a fost aproape să câștige campionatul alături de mine. Nu am ce să fac, asta este. Când se plătește o sumă de transfer pe un jucător, eu sunt din academie, e mai greu să compari. Este concurență, vom vedea care va fi soarta mea până la urmă”, a declarat Ianis Stoica.

În sezonul trecut, Ianis a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în 34 de meciuri jucate pentru FCSB.

Lotul pe care îl are Nicolae Dică la dispoziție la FCSB, în acest sezon

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan

Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban, Ionuț Panțîru* (nu este pe lista UEFA), Iulian Cristea* (nu este pe lista UEFA)

Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu* (nu este pe lista UEFA), Boban Nikolov (nu este pe lista UEFA)

Atacanți: Andrea Compagno, Billel Omrani (nu este pe lista UEFA), Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter* (nu este pe lista UEFA)

*accidentat grav