Managerul Mihai Stoica i-a trasat obiectivele lui Octavian Popescu pentru sezonul 2022 – 2023: „Rămâne cum am stabilit!”

Olteanu Ștefan 26.06.2022, 16:03
Managerul Mihai Stoica i-a trasat obiectivele lui Octavian Popescu pentru sezonul 2022 – 2023: „Rămâne cum am stabilit!”

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, i-a trasat obiectivele lui Octavian Popescu pentru sezonul 2022 – 2023 și, la fel ca în urmă cu un an, a făcut o declarație care a stârnit sute de reacții.

Care vor fi obiectivele lui Octavian Popescu în sezonul 2022 – 2023? Managerul Mihai Stoica, reacție vehementă

Sezonul 2022 – 2023 stă să înceapă în Liga 1, debutul fiind programat la data de 16 iulie, iar prin intermediul unei reacții pe pagina sa de Facebook, managerul Mihai Stoica i-a trasat obiectivele lui Octavian Popescu la FCSB.

Oficialul echipei roș-albastre a făcut trimitere la o declarație mai veche oferită tot de el și nu a ratat ocazia de a-i taxa pe anumiți contestatari.

Mai exact, în iulie 2021, Octavian Popescu și Ovidiu Perianu au „driblat” BAC-ul și nu s-au prezentat la examen. Decizia celor doi jucători de perspectivă din curtea FCSB a stârnit numeroase reacții pe plan intern, iar „Tavi” nu a fost ferit de critici.

„Nu l-a interesat de examene”, spunea unul dintre profesorii lui Octavian Popescu, punând și mai multe paie pe foc.

Atunci, în încercarea de a-i lua apărarea jucătorului său, Mihai Stoica a spus că Octavian Popescu este 100% dedicat fotbalului și din această cauză a preferat să nu își dea examenul.

Iar prestațiile din teren ale „perlei” lui Gigi Becali au confirmat vorbele lui Mihai Stoica. Octavian Popescu a avut parte de un sezon 2021 – 2022 foarte bun, cu 10 goluri și 4 pase decisive reușite în 38 de meciuri.

„Tavi” a absentat și în acest an de la examenul de bacalaureat, iar Mihai Stoica a venit cu o nouă reacție:

Când am spus că până și școala poate fi un factor perturbator, am explicat clar că ideal ar fi ca un sportiv să și învețe bine. Dar că prefer să fie pasionat de fotbal decât de chimie.

Asta e valabil și pentru unii ziariști. Care pot genera știri sau polemici căutând subiecte de interes, în loc de a scoate din context declarații. Dar pentru asta, ar trebui să piardă timp informându-se corect.

În rest, rămâne cum am stabilit.

Vreau 10 goluri marcate în loc de 10 la bac”, a scris MM Stoica pe Facebook.

„Va fi inter, la mijlocul terenului!”. Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon

Tot Mihai Stoica a dezvăluit recent că Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon.

Motivul? Florinel Coman se descurcă din ce în ce mai bine la antrenamente și pare că a depășit în totalitate momentele mai puțin plăcute din stagiunea precedentă. Iar cum Florinel nu poate evolua decât pe postul de atacant stânga, roș-albaștrii se văd nevoiți să îi găsească o nouă poziție în teren lui Octavian Popescu.

Mihai Stoica susține că noul post pe care îl va acoperi Tavi din sezonul 2022 – 2023 va fi cel de inter.

Octavian Popescu va fi inter, la mijlocul terenului. Tănase va apărea ca vârf fals. Iar Florinel Coman va fi folosit atacant lateral stânga.

Singurul post pe care Coman a dat randament e cel de atacant stânga. Acolo va juca. Nu ne putem bate joc de el. Fiindcă noi credem foarte mult în el. Iar ca atacant l-am încercat. Nu poate deloc pe acea poziție.

Octavian va fi foarte bun și ca inter. Luați doar prestația lui din meciul cu CFR, scor 3-3. În care adversarii nu i-au putut face față deloc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt. El este al treilea cel mai bine evaluat fotbalist din lotul lui Toni Petrea. Singurii care îl depășesc sunt Tănase și Olaru, ambii cotați la 5.500.000 de euro.

Gigi Becali nu mai are nicio limită. „Octavian Popescu e ca Maradona. Îți câștigă singur meciurile”.