Manchester City, comparată cu Academica Clinceni. Tactica lui Simeone a stârnit reacții de milioane în toată lumea

Octavian Vasilescu / 06.04.2022, 08:35
Manchester City, comparată cu Academica Clinceni. Tactica lui Simeone a stârnit reacții de milioane în toată lumea

Atletico Madrid s-a baricadat pe terenul lui Manchester City, în manșa tur din sferturile UEFA Champions League. „Cetățenii” s-au impus în cele din urmă, scor 1-0, iar Gabi Balint (59 de ani) a oferit reacția serii.

Gabi Balint, reacția serii după Manchester City – Atletico Madrid

Trupa lui Diego Simeone (51 de ani) a încercat să scoată un 0-0 acasă la Manchester City, spre nemulțumirea tuturor spectatorilor și telespectatorilor. Gabi Balint a oferit reacția serii și a comparat-o pe Atletico Madrid cu Academica Clinceni!

Eu am jucat așa la naționala Moldovei, contra Olandei (n.r – cu două linii de cinci), dar era vicecampioana mondială. Dacă juca azi Clinceni cu City, înțelegeam!

Aș fi zis că au rezistat eroic, că s-au sacrificat. Dar noi vorbim de sferturi de Champions League, unde echipele sunt cât de cât echilibrate. Nu poți să te prezinți așa. Cholo Simeone a ucis fotbalul astăzi, l-a omorât total!

Dacă nu primea gol, știi ce spuneam? Pregătiți-vă pentru același meci în retur, aceeași plictiseală, ar fi jucat la fel. În retur trebuie să iasă”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Prezenți în studio, Ilie Dumitrescu (53 de ani) și Florin Bratu (42 de ani) au râs copios după ce Gabi Balint a comparat-o pe Atletico Madrid cu Academica Clinceni.

Meciul Manchester City – Atletico Madrid, scor 1-0, a fost condus de o brigadă de arbitri din România! Istvan Kovacs (37 de ani) a fost la centru, ajutat de asistenții Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene. Aceștia au condus perfect meciul.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 70, când Kevin De Bruyne l-a învins pe Jan Oblak.

Ce a spus Guardiola după victoria cu Atletico Madrid

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola (51 de ani), a spus că este foarte greu să desfaci o apărare precum cea a lui Atletico:

În orice epocă a fotbalului, e foarte greu să ataci împotriva a 5 mijlocași și 5 fundași. Erau practic două linii de câte 5 jucători. Nu există spațiu. A fost o partidă foarte disputată, știam că sunt maeștrii ai defensivei și se apără cu toți jucătorii.

Am fost suficient de răbdători, poate cu excepția a 5 sau 10 minute din partea secundă, când nu am atacat în ritmul în care trebuia. E un rezultat bun, dar chiar și așa mergem la Madrid și o să avem un meci dificil.

Știam că Grealish, Foden și Jesus vor aduce energie de pe bancă și au calități fantastice. Asta ne-a ajutat”, a spus Guardiola, la finalul partidei.