Manchester City vrea să îi mărească salariul lui Haaland. Suma amețitoare pe care o poate încasa norvegianul săptămânal

Catinca Giosanu 02.10.2022, 12:55
Manchester City vrea să îi mărească salariul lui Haaland. Suma amețitoare pe care o poate încasa norvegianul săptămânal

Conducerea lui Manchester City a luat o decizie importantă. Reprezentanții clubului englez au de gând să îi mărească salariul lui Erling Haaland. Câți bani va primi în plus atacantul nordic.

Manchester City îi va modifica contractul lui Haaland

Internaţionalul norvegian Erling Haaland, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester City, este pe cai mari în Anglia.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 150 milioane de euro unul dintre jucătorii cel mai bine plătiți din Premier League, după Cristiano Ronaldo (Manchester United) – 31.86 milioane de euro pe an, Kevin De Bruyne (Manchester City) – 24.75 milioane de euro pe an, David De Gea (Manchester United) – 23.2 milioane de euro pe an și Philippe Coutinho (Aston Villa) – 21,3 milioane de euro pe an.

Englezii vor să îi crească salariul atacantului norvegian

Haaland are un salariu de 420.000 euro pe săptămână la Manchester City. El ar putea încasa și mai mulți bani în cazul în care va semna un nou contract cu formația din Anglia.

Inițial, atacantul a cerut 50 de milioane de euro, dar englezii nu au fost dispuși să achite asemenea sumă, însă au compensat prin bonusuri.

Șefii formației de pe Etihad vor să îi facă o nouă ofertă lui Haaland, în cazul în care evoluțiile sale rămân la fel de bune și constante ca până acum, notează Dailystar.co.uk.

Aceeași publicație arată că starului norvegian i-ar putea fi anulat actualul contract pentru unul și mai mare.

Câți bani încasează Erling Haaland la Manchester City

Cei de la spotrac.com arată că unul dintre rivalii lui Haaland primește undeva la 450.000 euro pe săptămână. Este vorba despre Kevin de Bruyne, care ajunge la peste 21 milioane de euro pe an.

În cazul în care își va schimba contractul, superstarul norvegian va ajunge să îl depășeacă pe Kevin de Bruyne.

Urmăriți Playsport.ro și pe