”Marca”, la picioarele lui Hagi! Ce au titrat spaniolii după ce Farul a luat titlul

George Drafta 22.05.2023, 22:17
”Marca”, la picioarele lui Hagi! Ce au titrat spaniolii după ce Farul a luat titlul

Performanţa reuşită de Gică Hagi a făcut nu doar înconjurul României, ci şi al Europei.

După ce a luat din nou titlul ca antrenor, „Regele” a primit laude din partea spaniolilor. Care nu au uitat faptul că actualul manager tehnic al alb-albaştrilor a jucat pentru ambii granzi ai Spaniei, Real Madrid şi FC Barcelona. Jurnaliştii iberici i-au dedicat un material Regelui cu titlul „Dublu succes al lui Hagi: câștigă titlul ca antrenor și patron al lui Farul”. Cei de la Marca scot în evidenţă contribuţia fostului căpitan al României la succesul echipei la care a debutat în cariera de jucător.

„Gheorghe Hagi a făcut-o din nou. Fostul jucător de la Real Madrid și Barcelona a condus-o pe Farul Constanța, echipă la care este proprietar și antrenor, spre cucerirea titlului în România”, au scris spaniolii.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Spaniolii nu au uitat să amintească şi de fostul fotbalist al lui Getafe, Ciprian Marica. Cel care i s-a alăturat lui Hagi în proiectul fuziunii din 2021 dintre cele două grupări de pe litoral.

Elogii pentru Rege”

Marca aminteşte şi de cariera lui Hagi ca fotbalist. Şi face o contabilizare a trofeelor câştigate din postura de tehnician.

„Un titlu, al cincilea din cariera sa de antrenor, special pentru Hagi. Gică este format chiar la academia Farului, înainte de a trece pe la Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray”, au notat ziariştii cotidianului madrilen.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Şi spaniolii ştiu că Hagi este idolul tuturor constănţenilor. David Fernandez, de la platforma DAZN, a ţinut să îşi exprime şi el părrea despre momentul special trăit de decarul Generaţiei de Aur.

 „Hagi este zeu la Constanța! El a fost format la academia clubului, iar acum e antrenor și patron. Acest titlu vine la doi ani după ce Farul, un club istoric care se scufunda, a fuzionat cu Viitorul, clubul academie cu care Hagi câștigase deja un campionat”, a detaliat Fernandez.

Urmăriți Playsport.ro și pe