Marea speranță de la Rapid, Rareș Ilie, gata să-i calce pe urme antrenorului Adrian Mutu: „Vreau numărul 10 la națională”

Octavian Vasilescu 05.03.2022, 23:24
Marea speranță de la Rapid, Rareș Ilie, gata să-i calce pe urme antrenorului Adrian Mutu: „Vreau numărul 10 la națională”

Mijlocașul Rareș Ilie (18 ani) a salvat Rapidul în meciul cu Academica Clinceni, după care a spus că visează să joace pentru naționala de seniori a României.

Rapid a învins la limită Academica Clinceni, scor 1-0, grație golului marcat de Rareș Ilie în minutul 71. După meci, Rareș Ilie a spus că vrea să-i calce pe urme noului său antrenor, Adrian Mutu (43 de ani), și să devină decarul naționalei României.

Rareș Ilie, eroul Rapidului în meciul cu Academica Clinceni

Meciul Rapid – Academica Clinceni, scor 1-0, a marcat debutul lui Adrian Mutu pe banca giuleștenilor.

Aveam așteptări mai mari de la meciul ăsta, dar pentru început o victorie e ce trebuia. Asta e viața, am pierdut play-off-ul, ni l-am dorit la un moment dat, acum avem ca obiectiv să câștigăm play-out-ul. Normal, a fost un șoc la echipă. S-au schimbat multe, tactica…

Noi am încercat să facem ce ne-a cerut antrenorul într-un timp scurt. Am avut și multe ocazii, puteam marca mult mai mult. Nu cred că a fost presiune, dar cred că a fost o oboseală. Era echipa de pe ultimul loc, chiar daca întotdeauna adversarii pot pune probleme, nu am simțit presiune.

Nu cred că e nicio echipă din play-out mai bună decât noi. Avem jucători pe plan ofensiv foarte buni și cred că vom marca din ce în ce mai multe goluri, vom lucra la acest aspect. Doamne ajută, vreau și eu să port numărul 10 la naționala mare, pe unde a mai fost domnul antrenor. E un vis pe care oricare jucător și l-ar dori”, a declarat Rareș Ilie, după meciul Rapid – Academica Clinceni.

Rapid – Academica Clinceni 1-0. Luptă surdă la debutul lui Adi Mutu

Rapid a învins Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa cu numărul 30 din Liga 1, ultima rundă a sezonului regular.

Rareș Ilie a înscris unicul gol al partidei, în minutul 71. Decarul Rapidului a semnat cele mai mari ocazii ale giuleștenilor la debutul lui Adrian Mutu, dar până în minutul 71 a fost blocat excelent de portarul Andrei Ureche.

Rapid a terminat sezonul regular cu 40 de puncte, astfel că va intra în play-out cu 20 de puncte.

Academica Clinceni termină sezonul regular cu 14 puncte și va începe play-out-ul cu 7 puncte. Dinamo se află pe loc de baraj, cu 17 puncte. Rămâne de văzut dacă elevii lui Flavius Stoican vor obține un punct sau trei puncte din duelul cu CFR Cluj, din această rundă.

Urmăriți Playsport.ro și pe